Cea mai mare umilință pentru Lidia Buble! Ce i-a făcut cântăreața Ami la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Abia acum s-a aflat

Lidia Buble și Ami au fost unele dintre artistele care au acceptat provocarea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Evident că producătorii au avut grijă să le recompenseze pe măsură pe cele două pentru intrarea în competiție.

Este deja bine știut că la astfel de competiții, sumele sunt oferite săptămânal. Practic, cine rezistă mai mult, adună mai mulți bani. De cealaltă parte, cine pleacă acasă mai devreme se va mulțumi doar cu e a adunat.

În cazul Lidiei Buble și a lui Ami lucrurile sunt destul de diferite. Cele două au încasat cei mai mulți bani de la PRO TV. Dacă restul concurenților au primit între 2.000 de euro și 5.000 de euro pentru fiecare săptămână în care au rezistat în Republica Dominicană, iată că cele două artiste au făcut o adevărată avere.

Suma pe care a primit-o Lidia Buble după competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Ami spre exemplu a fost plătită cu 6.000 de euro pe săptămână, scriu cei de la fanatik.ro. Având în vedere că artista a rezistat aproape două luni în competiție, un calcul simplu arată că aceasta a plecat acasă cu aproape 48.000 de euro.

Și nici Lidia Buble nu e mai prejos. Artista a fost plătită cu 5.000 de euro pe săptămână, însă a rezistat mai puțin timp decât Ami, așa că a plecat acasă cu doar 20.000 de euro.

Chiar și așa însă, suma e destul de mare. Nici restul concurenților nu au de ce să se plângă pentru că și ei au primit sume săptămânale care pornesc de la 2.000 de euro.

Dacă stăm să facem câteva calcule, cei care au rezistat cei mai mult au ajuns să plece acasă chiar și cu zeci de mii de euro în conturi, așa că, deși nu au ieșit câștigători, competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici! le-a adus un surplus de bani consistent.

Sursa articolului