Ce spun antreprenorii care au primit finanțare de la Cristina Bâtlan și Răzvan Raț în ediția din această seară, de la Imperiul Leilor, despre experiența în emisiune?

Șapte concurenți au intrat în această seară în ediția difuzată de PRO TV din Imperiul Leilor. Aceștia au venit cu idei extrem de diferite, aducând în prim plan, atât creativitatea. Cât și orientarea spre dezvoltare și strategie. Fiecare a dat tot ce a avut mai bun pentru a atrage atenția Leilor și a obține investiția la care sperau, iar unii au și reușit.

Dintre cei care au plecat acasă cu finanțare, se află Narcis Pintea și frații Melnic, Filip și Dima. Iar mai jos ne-au oferit o serie de declarații în exclusivitate despre participarea în show.

Cristina Bâtlan i-a oferit 200.000 de euro la Imperiul Leilor

Narcis Pintea a venit cu propunerea lui, Narcheese: ”am 33 ani și fac brânză. Visul meu din copilărie a fost să valorific laptele care venea de la noi din fermă. Să fac un produs finit și să-l vindem. Am emoții foarte mari pentru ceea ce va urma. Consider că e momentul meu. Totul a început de la bunicul – creșteau animale (bivolițe, cai, vaci, oi). Totul s-a transmis din generație în generație. Brânza stă la maturat 3 luni de zile, iar dacă totul e bun, poate fi scoasă de pe raft și comercializată”. A reușit să o convingă pe Cristina Bâtlan, iar aceasta i-a oferit 200.000 de euro pentru 30%, iar în cazul în care îi va restitui suma în maximum 3 ani, procentul se va diminua la 20%.

Ce spun antreprenorii care au primit finanțare de la Cristina Bâtlan și Răzvan Raț la Imperiul Leilor

De cealaltă parte, Filip și Dima Melnic au venit cu o idee care li se pare extrem de importantă în țară – Latte. Coffe to go – aparate de cafea pe care să le poată instala în toată țara: ”Avem nevoie să creștem afacerea în care ne aflăm acum, avem nevoie de bani”. Deși mai mulți lei au fost interesați de business, au ales să meargă cu Răzvan Raț pentru o ofertă de 100.000 de euro pentru 35% din afacere, care se va diminua la un procent de 20%, dacă după 3 ani, vor fi restuiți banii.

  1. La ce te gândeai când așteptai să intri în fața Leilor?

Narcis Pintea – Mă gândeam la tot felul de posibilități și de succes și de eșec, dar cel mai mult mă gândeam să mă pot prezenta impecabil în fața lor.

Filip Melnic – Din trecut, știam aproximativ despre ce se vorbește, îmi era să nu știu singur ceva despre afaceri în general și să mă fac de râs, dar în general se pare că mă pricep cât de cât 🙃

  1. Cât te-ai pregătit pentru prezentarea de astăzi? Ce emoții te încercau până să începi?

Narcis Pintea – De pregătit, am făcut-o cu două zile înainte de prezentare, iar emoțiile cele mai mari sau cele mai mari încercări au fost să vorbesc coerent și să nu mă bâlbâi!

Filip Melnic – Pentru prezentarea de astăzi, eu și fratele meu ne-am pregătit o zi. Tocmai din acest motiv nu am avut o prezentare foarte bună de început, în schimb știm ce afacere și ce cifre avem, așa că nu a fost dificil când am răspuns la întrebări.

  1. Cu ce sfaturi pleci mai departe pentru îmbunătățirea afacerii tale?

Narcis Pintea – Să nu renunț la tot ce am făcut, să nu uit să muncesc și bineînțeles să evoluez!

Filip Melnic – Nu am primit neapărat sfaturi. Am văzut mai mult afacerea dintr-o parte pe care nu o vedeam. Mi se pare ca am înțeles mai bine unde trebuie să tindem cu ceea ce facem acum

  1. Ce ți-ai dori să rețină cei de acasă despre afacerea ta? Dar despre tine, ca antreprenor?

Narcis Pintea – Aș dori să rețină doar atât: prin muncă și determinare poți face, crea orice, și aș vrea să mai rețină că DIASPORA NU E ACASĂ. Aș dori să revină toți, să muncim cot la cot, să schimbăm mentalitatea și sistemul împreună!!

Filip Melnic – Să rețină brandul, pentru că curând îl vor vedea în fiecare colț al României și nu numai.

Despre mine pot să zic că personalitatea, m-am gândit și la varianta de persoana publică pe viitor pe partea de antreprenoriat, dar până atunci vreau să am și niște rezultate mai mari pe zona asta.

  1. Cum ai descrie experiența participării în show?

Narcis Pintea – Experiența a fost una UNICAT, emoțiile, faptul că am stat în fața unor Antreprenori Puternici, le-am strâns mana și m-am prezentat în fața lor. Este deja ceva important pentru mine, ca persoană, cât și pentru bussines-ul  meu!!

Filip Melnic – Foarte frumos și interesant show. În fața leilor ne-am simțit foarte bine. Știam ce vrem. Știm ce facem. A fost o discuție normală ca între niște potențiali parteneri de afaceri în care ne-am prezentat punctele forte.

Sursa