Ce se întâmplă în viaţa Ioanei Ginghină după ce s-a căsătorit. Actriţa a recunoscut: „E diferit”

Ce se întâmplă în viaţa Ioanei Ginghină după ce s-a căsătorit. Ioana Ginghină și Cristi Pitulice și-au unit destinele în urmă cu doar două săptămâni. Evenimentul a fost unul restrâns, doar apropiaţii şi familia au fost alături de cei doi în ziua cea mare. După căsătorie multe cupluri de schimbă, iar fanii au fost curioşi să afle dacă s-a întâmplat acest lucru şi în cazlş actriţei. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta a decis să le răspundă internauţilor.

Pe 23 septembrie, după o relație de mai bine de trei ani, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut pasul cel mare. Deşi nu a trecut mult timp de când s-a căsătorit, actriţa a primit multe mesaje din partea celor care o urmăresc cu privirile la viaţa sa personală.

Ce spune Ioana Ginghină despre căsătorie

Vedeta a fost mereu sinceră cu fanii ei şi nu s-a ferit dea detalii despre ce se întâmplă în intimitate. Astfel, le-a povestit internauţilor că majoritatea lucrurilor au rămas la fel în ceea ce priveşte relaţia pe care o are cu Cristi Pitulice, doar un singur lucru într-adevăr s-a schimbat.

„Toată lumea, (mai ales jurnaliști) mă întreabă cum e viața de proaspăt căsătorită, nu-i așa? Ei bine, am o veste pentru voi. Totul e la fel, doar că acum, în loc să îi spun «iubire», îi spun «soțule». Și da, e puțin diferit, dar într-un mod amuzant. Acum, când gătesc, se pare că am un condiment secret, numit «dragoste de soție».

Iar el, a descoperit o nouă tehnică de a duce gunoiul, care implică mai multe alinturi și râsete decât ați crede. Deci, cum e viața la două săptămâni de la nuntă? E ca și cum am rămas în aceeași comedie romantică, doar că acum avem roluri noi. Și, sincer, ne place la nebunie!”, a spus Ioana Ginghină, pe pagina ei de Instagram.

Ioana Ginghină s-a căsătorit

Ioana Ginghină: „E un bărbat adevărat”

Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a devenit soţ. Ioana Ginghină spune despre partenerul ei că este un bărbat adevărat, foarte atent și priceput în toate.

„Eu de asta l-am luat, că mă alintă oricând. Micul dejun nu mi-l pregătește, doar dacă cer, că eu am niște diete în care e greu să pregătești micul dejun, dar îmi face cafeaua. Și ce face dintotdeauna, se trezește mai devreme și când mă aude coborând vine în capul scărilor și mă așteaptă. Întotdeauna îl găsesc, când mă trezesc dimineața, în capul scărilor.

E un bărbat adevărat, se găsesc mai greu în ziua de azi, care să știe să facă și chestii prin curte, să repare și o centrală, că de asta s-a mai rănit la mână. E un bărbat adevărat, eu nu am mai întâlnit până acum, credeam că sunt pe cale de dispariție. Să știți că mai sunt”, a mai spus Ioana Ginghină.

 

Sursă foto: social media

Sursa