Acasă Monden Ce se întâmplă cu Teo Trandafir de când a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Vedeta a făcut un anunț neașteptat
Ce se întâmplă cu Teo Trandafir de când a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Vedeta a făcut un anunț neașteptat

Ce se întâmplă cu Teo Trandafir de când a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Vedeta a făcut un anunț neașteptat

de Administrator

Teo Trandafir este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. De-a lungul timpului a bucurat generații întregi de români cu emisiunile sale. Vestea că show-ul pe care îl modera la Kanal D va dispărea din grila de programe a venit ca un șoc pentru toți cei care o urmăreau. Cu toate acestea, vedeta este în continuare activă. Nu pe micile ecrane ce-i drept, ci în mediul online, acolo unde ține în continuare legătura cu admiratorii.

Până acum două săptămâni, Teo Trandafir apărea zilnic la TV cu emisiunea Teo Show. Situația s-a schimbat într-o zi când, după vacanța de vară, vedeta a fost anunțată că emisiunea nu va mai avea un nou sezon. Astfel, moderatoarea și întreaga sa echipă au fost concediați. Informația a fost confirmată de aceasta în exclusivitate pentru cancan.ro: ”Da, emisiunea a fost închisă!”

Pentru moment, Teo Trandafir nu a mai primit un alt proiect și nu se știe deocamdată ce format ar mai putea prezenta.

„Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!”, le-a transmis vedeta fanilor din mediul online.

Teo Trandafir a rămas fără emisiunea de la Kanal D

Ce se întâmplă cu Teo Trandafir de când a rămas fără emisiune

Viața moderatoarei TV a luat în prezent un alt curs. Dacă până acum programul său era destul de încărcat, iar cea mai mare parte din timp se afla pe platoul de filmare, acum aceasta se poate bucura de multe momente de relaxare. Teo Trandafir e din ce în ce mai activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu cei care o urmăresc o parte din activitățile sale zilnice.

Fanii săi o urmăresc cu interes și nu de puține ori și-au exprimat dorința de a o vedea din nou în lumina reflectoarelor. În schimb, vedeta pare că nu se grăbește să se întoarcă la TV, din contră, profită la maximum de toate momentele, călătorește și descoperă locuri noi.

„Dacă viața îți dă o zi de relaxare, vii cu mine în Grădina Botanică!”, a scris ea în mediul online.

Cu ce se ocupă Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D

Dacă nu mai apare la TV, Teo Trandafir apare la Radio Impuls. Acolo, prezentatoarea a și povestit amănunte din cariera ei.

„Eu am doar o formație de om de radio. La televizor am ajuns complet întâmplător, pentru că am fost nevoită. Matinalul nostru de atunci mergea foarte prost și m-au chemat într-o vineri ca să îmi spună că de luni eu preiau matinalul, eu neștiind să-l fac. Luni dimineață a fost înfiorător, pentru că nu înțelegeam ritmul, nu pricepeam mai nimic, eram și pe jumătate adormită, dar am învățat atunci un lucru care nu m-a mai părăsit, și anume să râd.(…) Râdeam patru ore în fiecare zi, ieșeam extenuați de acolo nu neapărat pentru efortul pe care îl depuneam, ci pentru faptul că râdeam nonstop”, a povestit vedeta.

Sursă foto: Instagram

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu