Ce s-a ales de Analia Selis după divorțul de tatăl copiilor. A fost distrusă când Răzvan Suma a decis să plece de acasă

O mamă împlinită, o artistă talentată și o femeie puternică. Aceste cuvinte o descriu perfect pe Analia Selis. După un divorț dureros, cântăreața a învățat din nou să zâmbească. Deși nu i-a fost deloc ușor, a reușit să treacă peste suferință de dragul celor doi copii. 

Analia Selis pare că și-a găsit în sfârșit liniștea. În ultimii ani, artista a preferat să își îndrepte toată atenția asupra carierei, dar și a celor doi copii, Tiago și Noa. La începutul acestui an, fiica vedetei a împlinit 12 ani. Pe pagina sa de Facebook, artista a publicat o imagine emoționantă cu cei doi, semn că relația lor este una foarte bună.

Analia Selis, tot singură și la 3 ani de la divorț

Analia Selis și Răzvan Suma s-au despărțit în decembrie 2019. Artista a recunoscut că mariajul lor a fost unul toxic și chiar dacă separarea a fost grea, a înțeles că așa a fost cel mai bine pentru amândoi. De dragul copiilor au în prezent o relație de prietenie. În ceea ce privește partea sentimentală, pe cei doi nu îi mai leagă decât dragostea pentru Tiago și Noa.

„A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună. Dar a fost o relație toxică. Nu-mi plăceau foarte multe lucruri, dar nu am spus. Acum, în sfârșit, sunt sinceră. Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată”, a declarat Analia Selis în emisiunea „Oameni” de la Canal 33.

Analia Selis alături de cei doi copii

Analia Selis s-a căsătorit cu Răzvan Suma în 2004

Analia Selis și Răzvan Suma s-au cunoscut la Conservatorul din Boston. A fost dragoste la prima vedere, iar celebrul violoncelist a convins-o rapid să se mute în România. În 2004, solista și tatăl copiilor ei și-au unit destinele.

Fericirea lor a fost umbrită de un moment extrem de greu. Analia a pierdut o sarcină chiar în ziua de Crăciun, în 2009.

”A fost foarte greu. A doua zi după ce am pierdut sarcina, începuseră să ne sune de la ziare. Au fost zece zile în care nici nu am răspuns la telefon. Iar când am rămas din nou însărcinată, mult timp ne-a fost greu să credem că va fi bine”, povestea Analia.

Momentul în care Răzvan a decis să plece de acasă a fost unul foarte greu pentru artistă. A avut nevoie de o perioadă în care să se refacă și să își dea seama ce își dorește cu adevărat.

„Eu m-am despărțit oficial de el pe 1 decembrie 2019. El a plecat de acasă, de fapt. În perioada de după despărțire am fost singură. Chiar nu puteam să vorbesc. Le-am zis prietenilor să-mi dea un pic de spațiu, pentru că aveam nevoie să fiu singură. Ne vorbim că avem doi copii. Trebuie să ne vorbim. Divorțul a avut loc undeva în luna aprilie 2020. Am suferit foarte mult. Am venit în România pentru el, nu pentru carieră. Am venit după iubire. Am venit îndrăgostită”, povestea Analia Selis, anul trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Sursa