Acasă Monden Ce mănâncă Andreea Mantea când este la filmările pentru Casa Iubirii! Dieta care îi asigura o siluetă de invidiat
Ce mănâncă Andreea Mantea când este la filmările pentru Casa Iubirii! Dieta care îi asigura o siluetă de invidiat

Ce mănâncă Andreea Mantea când este la filmările pentru Casa Iubirii! Dieta care îi asigura o siluetă de invidiat

de Administrator

Deși în febra filmărilor pentru Ce mănâncă Andreea Mantea în timpul filmărilor

Frumoasa brunetă a postat la secțiunea insta-story o fotografie în care se observă niște clătite cu fructe, dar și ciocolată, semn că vedeta nu se abține de la micile pofte. Cu toate acestea, vedeta are o siluetă de invidiat și, dacă acesta e secretul unei diete echilibrate, atunci îl vrem și noi! 

„Mic dejun întârziat ”, a scris aceasta pe Instagram, alături de postare.

Andreea Mantea a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat

Prezentatoarea de la „Casa iubirii” mărturisește că nu și-a pus bariere, ci s-a răsfățat din punct de vedere culinar în această vară. Cu toate acestea, vedeta și-a ținut sub control kilogramele.

„Am fost în Iordania la Marea Moartă, a fost interesant la Marea Moartă.  Am fost la Petra da, am fost în deșert Wadi Rum, a fost o vacanță pentru fiul meu, m

În Dub

De asemenea,  prezentatoarea TV  a vorbit și despre experiențele culinare de care a avut parte, mărturisind că nu s-a abținut de la nimic în vacanță. Însă, cu toate acestea, vedeta nu a acumulat kilograme în plus, menținându-și silueta.

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu