Ce îl atrage pe un bărbat la o femeie, cu adevărat? Un psiholog celebru ne învață la ce să fim atenți

Atracția dintre sexe opuse este un aspect complex și subiectiv al relațiilor umane. Fiecare individ este unic, iar ceea ce atrage un bărbat la o femeie poate varia în funcție de experiențele personale și preferințele individuale. Cu toate acestea, există anumite calități și trăsături care tind să fie atractive pentru mulți bărbați. Un psiholog celebru dezvăluie secretul.

Desigur sunt multe lucruri care îl pot face pe un bărbat să se simtă atras de o femeie. Femeile care pot ține o conversație interesantă, care își exprimă gândurile și sentimentele cu claritate și care sunt dispuse să asculte cu atenție ceea ce spune un bărbat sunt adesea considerate atractive. O femeie care are interese variate, care își cultivă cunoștințele și care se implică cu pasiune în ceea ce face poate fi, de asemenea, extrem de intrigantă. În plus și empatia poate cântări mult. Această capacitate de a înțelege și de a susține nevoile și sentimentele celor din jur poate crea legături puternice și intime și pot face o femeie atractivă. Totuși, un cunoscut psiholog ne dezvăluie ce alte lucruri esențiale întăresc această atracție.

Aurora Simigiu este psihoterapeut și psiholog clinician, iar pe pagina sa de TikTok discută despre subiecte importante și sensibile pentru urmăritori. Într-un clip recent, specialista a vorbit despre ceea ce îl atrage pe un bărbat la o femeie cu adevărat. Iată că acest lucru are legătură cu raportul pe care bărbatul l-a avut cu mama sa și care i-a influențat alegerile în materie de partenere. Nu puțini sunt specialiștii care afirmă că relația cu părinții ne influențează și modul în care ne alegem partenerii de relație, dar și modul în care ne comportăm cu ei. 

„Bărbații sunt ființe vizuale, așadar, în primul rând sunt atrași de aspectul fizic al femeii, m

Gotman povestea de cele 6 luni de viață ale acelui bărbat și de raportul pe care l-a avut cu mama lui, modul în care a simțit-o. Dacă a simțit-o ca pe o ființă suavă, calmă, binevoitoare, își va dori o parteneră care să fie cam așa. Dacă mama lui a fost autoritară, probabil, că-ți va alege subconștient o femeie autoritară și că asta îl va ține acolo.”, a spus psihologul pe pagina sa de TikTok.Sursa articolului