Ce familie frumoasă are Mihai Rait! Actorul din „Las Fierbinți” este tăticul unui băiețel de 5 ani

Actorul Mihai Rait și soția lui au un băiețel de 5 ani. Dorel din „Las Fierbinți” a devenit un personaj emblematic și a făcut deliciul telespectatorilor, în ultimii ani. Puțini știu, însă, cum arată viața actorului Mihai Rait, cel care dă viață celebrului personaj, dincolo de micul ecran.

La vârsta de 43 de ani, Mihai Rait este tatăl unui băiețel, pe nume Alexandru, în vârstă de 5 ani.
De aproximativ 7 ani, actorul trăiește o poveste frumoasă de iubire alături de Ana Maria, femeia alături de care și-a clădit o familie.

„ Avem un băiat extraordinar, Alexandru, normal e cel mai cel copil.

Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar. Încercăm să fim cei mai buni părinți și să îl creștem cum știm noi mai bine. Nu cred că există neapărat reguli sau tipare după care ne creștem copiii, fiecare cuplu de părinți o face cum știe mai bine și cred că totul vine natural.”, mărturisea actorul despre fiul lui, potrivit revistei VIVA!

Ce familie frumoasă are Mihai Rait!

Micuțul Alexandru pare că și-a moștenit tatăl în ceea ce privește talentul artistic.

„Lui Alex îi place să cânte. Mă uimește cât de repede și de bine reușește să imite și să reproducă unele melodii, aici cred că are urechea mea muzicală.

Deocamdată, e mic pentru platoul de filmare, pentru că acolo e nevoie să se facă liniște când se filmează, și el nu prea tace.”, a mai adăugat actorul.

Deși adoră viața de tătic, actorul care dă viața personajului „Dorel” din „Las Fierbinți” este conștient de provocările care vin la pachet odată cu apariția copilului, în special pentru mamă.

Actorul din „Las Fierbinți” este tăticul unui băiețel de 5 ani

Întrebat în cadrul unui interviu dacă se gândește și la un al doilea copil, actorul a răspuns cu sinceritate că nu și a explicat și motivul.

„Nu, pentru că la timpul ăsta puțin pe care îl am, încerc să-mi fac treaba, i-aș priva și aș priva-o pe nevastă-mea de libertate, ar trebui să se descurce practic 80 la sută din timp singură, dar nu știu, nu știi, dacă vine, vine, nu spunem nu. Vedem, ne descurcăm”, a mai declarat actorul, potrivit tvmania.ro.

Atunci când își doresc să plece în vacanță, cei doi soți apelează la bunici pentru ajutor.

„Până acum am fost doar în doi, cât a fost mic, am putut să îl lăsăm, de acum e mai greu, că strigă mami, tati. Și când prind câte un weekend liber, ieșim în oraș și întreabă: mami cu tati unde sunt? Dar e ok, o să îi explicăm, el înțelege. Înțelege bineînțeles destul de bine și cred că s-a obișnuit cu faptul că eu fiind plecat foarte mult timp de acasă cu turnee, înțelege. E mai nașpa când lipsesc amândoi, acolo trebuie să lucrăm. Nu avem bonă, ne ajută bunicii”, a mai spus actorul, conform demamici.ro.

Mihai Rait Dragomir sau Dorel, dupa numele personajului din serialul „Las Fierbinti”, produs de Pro TV, are o familie frumoasa si ii merge foarte bine pe toate planurile.

Actorul locuieste intr-o vila din Baneasa si tocmai ce si-a achizitionat un bolid de lux, Porsche Cayanne, din care a fost zarit iesind de paparazzi Click, alaturi de sotia sa, bebelusul lor si parintii acestuia.

Mihai Rat Dragomir s-a casatorit in urma cu doi cu superba Ana Maria, care a dat nastere fiului lor in august 2018. Se simte un om implinit si traverseaza cea mai frumoasa parte a vietii sale.

Insa actorul incearca cu tot dinadinsul sa-si pastreze viata personala departe de ochii presei, astfel ca nu da detalii intime si nici nu a spus foarte multe lucruri despre sotia sa.

„Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie.

Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole.

Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) stau şi ei în aceeaşi zonă, în Băneasa. Cât despre muzică, nu am mai făcut nimic după «Vocea României». Vedem ce ne rezervă viitorul” a spus actorul pentru Click!.

Sursa