Ce face Irina Columbeanu în America. Fiica Monicăi și a lui Irinel și-a luat deja permisul de conducere și are pasiuni „neobișnuite” pentru vârsta ei

Ramona Gabor, sora Monicăi, a vorbit despre nepoțica ei, despre cât de mult a crescut și cu ce își ocupă timpul dedicat adolescenței. 

Irina Columbeanu are deja permis de conducere

Ramona Gabor este cea care a oferit m

Irina nu m

„Ne place mult să gătim împreună, să stăm la masă, cred că asta e activitatea preferată în familie. Dacă vrem ceva pe chinezesc o lăsăm pe Monica, nu ne certăm în bucătărie.”

Ce planuri de viitor are Ramona Gabor

Ramona a m

Citește și: Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „N-am cum să-l țin fără bani”. Acesta are o situație financiară precară, ce nu-i permite să achite costurile azilului

Aș vrea să extind brand-ul meu. Îmi doresc să adaug niște produse pentru păr și aș vrea să creez o linie specială pentru cele care se chinuie cu podoaba capilară.

Vreau să mă extind pe plan profesional, iar pe plan personal sunt foarte fericită și liniștită. Am inima plină de iubire, sunt cu cineva de foarte mult timp, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu, să fiu discretă. 

 

Sursa articolului