Ce avere are Răzvan Raț de la Imperiul Leilor 2023. Vezi cum a reușit să strângă o avere considerabilă celebrul fotbalist

Ce avere are Răzvan Raț?  

Răzvan Raț este fost fotbalist de succes și antreprenor, cu afaceri în România și în străinătate. Fostul fundaș deține un hotel în județul Olt, unde are și Academia de Fotbal „Răzvan Raț”.   

Răzvan Raț m

„Baza sportivă şi hotelul au fost de pe vremea în care eram activ ca fotbalist, undeva prin 2007-2008 am achiziţionat baza sportivă şi hotelul tot cam aşa, eram trecut de jumătatea carierei, ca să spun aşa. 

S-a ivit o oportunitate cu hotelul de la Slatina, în sensul că, fiind un oraş industrial, era nevoie de spaţii de cazare. Erau foarte multe delegaţii, oameni care ajungeau pentru business în Slatina, asta a fost oportunitatea. 

Şi cu baza sportivă, la fel, era un teren de fotbal şi de tenis, pe care eu voiam să le ţin pentru a începe să dezvolt o şcoală de fotbal, apoi a apărut şi hotelul pe acelaşi teren. 

Pe partea de turism iniţial am făcut casa de la Predeal şi apoi am făcut şi o pensiune lângă, tot ca business. Şi apoi au venit afacerile cu tehnologia, imediat după momentul retragerii din activitate, acum trei ani.”

, a povestit Răzvan Raț. 

Răzvan Raț a intrat în afaceri în

De-a lungul carierei, a jucat la Rapid, FCM Bacău, Șahtior Donețk, West Ham United, ACS Poli Timișoara, PAOK Salonic. 

În perioada 2003- 2013,  În prezent, Răzvan Raț este căsătorit cu Iulia Rata, o ucr

Program Kanal D

Kanal D aduce pe micile ecrane un nou serial turcesc intitulat „Melek”, care poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00.

„Melek” are la bază o intrigă complexă de familie și evidențiază tradițiile unei comunități. Povestea este prezentată prin intermediul unor actori extrem de talentați, iar serialul explorează situații de viață pline de dramatism și sensibilitate.

Tot pe Kanal D, fanii serialelor turcești pot viziona „Destăinuri”, numele original „Kirmizi Oda”, în fiecare luni, la 22:30, imediat după serialul Melek.

„Destăinuiri” este un serial cu încărcătură emoțională uriaşă, care ilustrează trăirile și poveștile femeilor într-un moment în care lumea începe să înțeleagă provocările cu care se confruntă cele care trăiesc o viață limitată într-un sistem patriarhal.

Actrița Binnur Kaya o interpretează pe Manolya, terapeutul șef al cabinetului, în serialul Destăinuiri. Este o femeie puternică și încrezătoare, respectată de colegi și de clienții cabinetului.

Surse:  gsp.ro, protv.ro

Sursa articolului