În urmă cu doar câteva zile, Georgiana Lobonț neagă concluziile lui Armin Nicoară

În luna ianuarie, Claudia Puican, Armin Nicoară, Georgiana Lobonț, soțul ei și alți prieteni au mers într-o vacanță de lux, în Maldive. În timpul vacanței, soțul Georgianei a anunțat că divorțează.

Ulterior, Armin a făcut câteva declarații despre cele întâmplate și, din acel moment, a părut că relația lor a trecut prin m

Zilele trecute, Armin a povestit că Georgiana nu îi m

Georgiana Lobonț îl vede pe Armin ca pe propriul copil

Georgiana Lobonț a spus că, fiind părintele spiritual al Claudiei și al lui Armin, nu are cum să fie supărată pe ei. M

„Doamne ferește! Eu nu înțeleg de unde apar astfel de aberații (nr. o posibilă ceartă). Din contră, eu am vorbit cu Armin despre o nouă colaborare. Deci, chiar nu înțeleg de unde au pornit zvonurile acestea, eu chiar sunt curioasă de la cine pleacă. Eu mereu aflu din presă ceva nou despre mine, unele total neadevărate.

Nu m

Deci, nu am cum să mă cert cu oamenii dragi mie. Eu nu mă cert cu ei, asta este regulă la mine! Asta unu la mână și, doi la mână, eu. dacă am ce să zic cuiva, dacă am vreo problemă, dacă, în capul meu, am vreo nelămurire, sun persoana respectivă și îi zic tot ce am pe suflet. Sau ,dacă ne vedem personal, cumva, îi spun.

Nu contează că îmi este rudă sau nu. Eu, întotdeauna, sunt directă și spun lucrurilor pe nume. Niciodată nu țin mânie sau să nu vorbesc”, a spus Georgiana Lobonț, conform fanatik.ro.

 

Sursa articolului