Ce a pățit Adela Popescu noaptea, după concert! Artista își cheamă urgent soțul acasă: „Sunt îngrijorată…”

Adela Popescu a susținut un concert de Crăciun alături de Andra. După ce s-a întors acasă, visa doar la o baie și un pahar de prosecco, însă planurile i-au fost date peste cap.

Adela Popescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care explică ce a pățit, noaptea, după concert. Se pare că artista visa la o seară relaxantă, însă copiii i-au dat planurile peste cap. Cu atât mai mult cu cât Radu Vâlcan, soțul vedetei TV, este plecat să filmeze pentru Insula Iubirii de la Antena 1.

Ce a pățit Adela Popescu noaptea, după concert!

„Scumpeteo, eram in masina, acum, dupa concertul de colinde al Andrei, si abia asteptam sa ajung acasa sa fac un dus, sa beau un prosecco si sa ma uit la un serial. Abia asteptam!! Imi spusese doamna Doina ca dorm toti copiii, asa ca era totul perfect.
Doar ca am intrat in casa si Alexandru plangea ca il doare urechea, Andrei ca face caca si Adrian ca vrea san. I-am auzit de la usa.
Pe cuvantul mei daca exagerez cu ceva. Toooti plangeau.
Mamaie, saraca, hai ca la baie putea sa mearga cu Andrei, un sirop gasea sa ii dea lui Alexandru, dar sa ii rezolve problema lui Adrian chiar nu avea cum. 😬
Asa ca am venit la fix. 🙈
Acum dorm toti, dar e prea tarziu sa fiu nebunatica si sa imi mai fac de cap. Cred ca ma culc.
Tu? Bine? Te mai ustura pielea de la soare?
Stiu ca pare ca sunt sarcastica, dar eu chiar sunt ingrijorata”, a fost mesajul scris de Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Adela Popescu, prezentatoarea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a acceptat propunerea abia după ce a aflat că poate pleca cu familia la filmări, în Dominicană.

Adela Popescu, prezentatoarea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show difuzat la Pro Tv, a acceptat propunerea de a fi la cârma emisiunii filmate în Dominicană. Alături de Cabral, doar după ce a aflat că poate pleca împreună cu familia.

Actrița a petrecut câteva săptămâni bune în Dominicană, unde s-a filmat sezonul doi “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Radu Vâlcan, soțul ei, și cei trei copii ai lor.

Adela Popescu, prezentatoarea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. „Pentru mine a fost acasă și acolo pentru că am fost cu toată familia”

Puțină lume știe însă că vedetei Pro Tv i s-a împlinit un vis cu această experiență. Adela Popescu și-a dorit o vacanță de o lună – două, departe de casă. Într-o zonă călduroasă, cu familia, după cum ne-a dezvăluit în interviul exclusiv pentru CIAO.RO.

Sezonul 2 al emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost câștigat de Anisia Gafton.Sursa articolului