Ce a ajuns să facă Andi Moisescu pentru bani. Puțini știau asta despre el: ”Mi-a căzut cerul în cap”

Andi Moisescu este de departe unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Munca cere însă și sacrificii, iar asta o spune chiar el.

Pentru a ajunge la cariera de astăzi, Andi Moisescu a fost nevoit să facă eforturi majore. Nu mulți știu, dar pentru bani, soțul Oliviei Steer a ajuns chiar să vândă și ziare la metrou.

Andi Moisescu povestește că în momentul în care s-a dus să dea concurs pentru a intra la radio cam ăsta era job-ul ei. Din banii pe care îi făcea din vânzarea ziarelor de la metrou mergea la mare și de asemenea, reușea să se descurce zi de zi.

Mai apoi, norocul i-a surâs. A dat trei probe și a fost admis, însă lovitura a primit-o câteva zile mai târziu. După ce a susținut testul, Andi Moisescu a plecat în vacanță, iar când s-a întors cei de la radio nici măcar nu își mai aminteau de el.

”Când m-am dus și am dat concurs să intru la radio, nu am spus acasă. Eu vindeam ziare la metrou, în Piața Romană ca să fac bani, să pot să plec la mare, pentru mama nu avea de unde să îmi dea nici să trec strada, dar să plec la mare, clar nu. Am auzit că este concurs de Dj și nu am spus la nimeni. M-am trezit eu pur si simplu, m-am îmbrăcat frumos și m-am dus la radio. M-am prezentat cu buletinul, am dat test de cultură generală, test de cultură muzicală și probă practică.

Am luat cele trei probe, am fost admis, am plecat în vacanță o săptămână, cu banii ăia de pe ziare. Când m-am întors din vacanță, ăia de la radio mi-au spus că nu își amintesc de mine. Atunci mi-a căzut cerul în cap. Directorul de atunci, cu care sunt prieten și astăzi, mi-a zis că nu își mai aduce aminte de mine că am dat concursul la ei. Dădusem cu el și testul de cultură muzicală. M-a pus să bag muzică în noaptea aia ca să vadă dacă mă descurc”, a mărturisit acesta, într-un Podcast recent.

Cum a ajuns Andi Moisescu la radio

Deși credea că visul său a devenit realitate, Andi Moisescu a fost devastat atunci. Viața avea însă să îi pregătească o surpriză cât se poate de plăcută.

În final a intrat la radio, iar lucrurile s-au aranjat mai bine decât ai fi crezut vreodată.

”M-am dus acasă super dezamăgit. Eu credeam că mi s-a împlinit visul, pe care n-am avut niciodată curajul să-l mărturisesc. Și când credeam că visul a devenit realitate, de fapt el nu există?! Eram atât de dezamăgit și parcă nu mă mai interesa nimic. Am intrat în emisie fără niciun trac.

După ce am început să pun vreo trei piese, pe care le-am prezentat așa nervos, suna telefonul non-stop. Nu am vrut să răspund la telefon, dar era directorul să-mi spună că este foarte bine. Așa am intrat eu la radio. ”, a mai povestit Andi Moisescu.

Sursa articolului