Câți bani cere Meghan Markle pentru a divorța de Prințul Harry + La cine rămân cei doi copii

Câți bani cere Meghan Markle pentru a divorța de Prințul Harry! La cine rămân cei doi copii ai cuplului regal!

După ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndepărtat de Familia Regală a Marii Britanii, au apărut o serie de zvonuri. Printre acestea se află și un posibil divorț.

De asemenea, Meghan Markle ar fi fost cea care a intentat divorțul, cerând zeci de milioane de dolari.

Câți bani cere Meghan Markle pentru a divorța de Prințul Harry

„Se zvonește că Meghan Markle se separă de Harry. L-a luat de lângă familia lui după ce a făcut de râs Familia Regală britanică și a făcut ca întreaga națiune să-l urască. Acum că Harry este falit și singur din cauza ei, ea ar fi depus actele de divorț cerând 80 de milioane de dolari. Plus custodia totală a lui Archie și Lilibet”, scria comentatoarea Ada Lluch.

Cotidianul Marca susține că „viața de vis” a celor doi „pare să se fi încheiat”. Iar presupusul divorț ar fi venit în urma călătoriei pe care Prințul Harry a făcut-o în Africa, alături de Nacho Figueras. În timpul călătoriei lui Harry, „Meghan a rămas acasă și a fost văzută participând singură la diverse evenimente sociale. După ce și-a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare”, scrie CANCAN.RO.

Tot potrivit publicației respective, Meghan Markle ar avea o altă condiție. Și anume să aibă custodie deplină asupra celor doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Confesiunile Prințului Harry. Prințul Harry mărturisește în cartea sa autobiografică, intitulată „Rezervă“, faptul că nu a putut crede că mama sa a murit în tragicul accident din Paris din 1997, până când, zece ani mai târziu, i-a refăcut traseul fatal.

În cea mai mare parte a vieții sale, Prințul Harry (38 de ani) a suferit din cauza traumei pierderii mamei la o vârstă fragedă. Nu împlinise încă 13 ani atunci când Prințesa Diana a murit în tragicul accident din Paris, urmărită de paparazzi. În toate relatările pe care le face în cartea sa, „Rezervă“. Cele mai mari suferințe și greșeli din perioada de copilărie și adolescență sunt cauzate, spune Harry, de această traumă, precum și de răceala pe care el o simțea între părinții săi și de hărțuirea presei.

Confesiunile Prințului Harry

Harry relatează în cartea sa că, deși cele mai frumoase amintiri le are de la Castelul Balmoral, pe care îl consideră „paradisul copilăriei“ sale, tot acolo a aflat și cele mai triste vești, precum cea a morții mamei sale, la 31 august 1997. Descrie scena în care, atunci când avea 12 ani, tatăl său a venit să-l trezească din somn pentru a-i spune că Prințesa Diana a pierit într-un tragic accident rutier în Paris. „Mi-a pus mâna pe genunchi și mi-a zis: «Băiete drag, mama ta a avut un accident de mașină. (…) Mă tem că nu a supraviețuit»“. A rămas marcat foarte mulți ani de această traumă și relatează că foarte mulți ani, până la vârsta de 23 de ani, a tot sperat ca ea să revină. Povestește că a reușit să plângă puțin doar la înmormântare: „Am plâns, dar nu credeam că mama este în sicriu“.

Povestește că a avut perioade în care imaginea mamei era prezentă pe tot parcursul zilei

Se trezea spunându-și „Poate că asta-i ziua cea mare“. Iar după micul dejun: „Poate că o să reapară în dimineața asta“. Și după prânz: „Poate că o să reapară în după-amiaza asta“. Obsesia sa nu înceta nici noaptea, când avea vise întortocheate, care se învârteau însă în jurul aceluiași subiect – felul în care mama sa avea să revină: fie orchestrându-și o întoarcere triumfală, fie apărând incognito, deghizată, caz în care Harry o întreba, în vis: „Mami, tu ești?“. Dar nu primea niciodată răspunsul pentru că, de fiecare dată, în acest moment se trezea. Citește mai multe aici.

Sursa