Câte clase are de fapt celebra Anca Serea. Nimeni nu și-a imaginat ce studii are soția lui Adi Sînă

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase femei din televiziunea română, cu toate că a avut mai multe sarcini. De-a lungul timpului am tot văzut-o pe micile ecrane, însă puțini știu ce studii are aceasta de fapt.

Soția lui Adi Sînă este extrem de frumoasă și mereu a apărut impecabil pe ecranele micilor televizoare. Faptul că a născut mai mulți copii nu i-a afectat negativ corpul, din contră pare că cei mici i-au adus beneficii.

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, nu mulți știu ce studii a făcut aceasta. Anca Serea s-a născut în Tecuci și tot acolo a absolvit un liceul de limbi străine, profilul filologie.

Ulterior, ea a venit la București și a mers trei ani la Academia de Studii Economie (ASE), facultate pe care a și absolvit-o. Cu toate acestea, vedeta și-a dat seama că profesia nu i se potrivește, motiv pentru care nu a lucrat niciodată în domeniul care este trecut pe diploma de absolvire.

Anca Serea trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Adi Sînă

Anca Serea a vorbit despre relația pe care o are cu Adi Sînă, după ce la un moment dat s-a speculat că cei doi sunt la un pas de divorț. Prezentatoarea de la Prima TV a spus, concret, ce se petrece între ei doi.

Anca Serea trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Adi Sînă, deși la un moment dat se vehicula că cei doi urmează să divorțeze. Frumoasa brunetă a declarat, pentru impact.ro, cum stau de fapt lucrurile.

”Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel ne plafonăm, ne plictisim… Pentru mine e foarte important să mă țină în priză și să știe ce să facă.

E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată. Găsim tot timpul să facem ceva împreună, sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori”, spune bruneta despre soțul ei.

Sursa articolului