Sexul este adesea descris ca un antrenament grozav, dar te-ar putea ajuta cu adevărat să slăbești? Click! îți spune câte calorii consumi în timpul sexului. 

Poziția sexuală pe care o alegeți, cât durează și cât de activ sunteți vor avea un efect pronunțat asupra numărului de persoane pe care le ardeți.

Un studiu din 2013, oamenii de știință de la Universitatea din Montreal au descoperit că bărbații ard considerabil m

Potrivit rezultatelor, experții au descoperit că, în medie, bărbații ard în medie 100 de calorii, în timp ce pentru femei sunt 69 de calorii.

Rezultatele au arătat că bărbații au ars în medie 101 calorii (4,2 calorii pe minut) în timpul sesiunii de 24 de minute. Femeile au ars 69 de calorii (3,1 calorii pe minut).

Acest lucru se poate datora faptului că bărbații pot fi m

Sexul este la fel de eficient ca antrenamentul fizic?

Intensitatea medie a fost de 6,0 la bărbați și 5,6 la femei, ceea ce reprezintă o intensitate moderată. În timpul exercițiilor pe bandă de alergare la o intensitate moderată, bărbații au ars 276 de calorii, iar femeile 213 de calorii, după 30 de minute

Ce înseamnă aceste rezultate? Sexul nu arde la fel de multe calorii precum exercițiile de intensitate moderată, dar numărul de calorii consumate a fost notabil.

Există de fapt și un calculator pentru sex. Puteți introduce greutatea dvs. și a partenerului, împreună cu pozițiile pe care le-ați încercat și «calculatorul pentru sex» calculează caloriile consumate.

Spre exemplu pentru o femeie care cântărește 70 de kg și partenerul ei de sex masculin  cântărește 95 de kg, în poziția misionarului timp de 10 minute, femeia va consuma 14 calorii iar el va consuma 47 de calorii. 

Dacă ar sta în picioare în timpul sexului cu ea în față, ea ar arde 30 de calorii, iar el ar arde 51 de calorii, în 10 minute. 

Sursa articolului