Cât costă un bilet la concertul Guns N’ Roses din București. Vezi care mai sunt categoriile de bilete disponibile

Cât costă un bilet la concertul Guns N’ Roses din București

Prețul biletelor pentru concertul Guns N’ Roses din București, diferă în funcție de poziția locului alocat, față de scenă. Cel m

Iată cât costă un bilet la concertul de pe Arena Națională, în funcție de categorie:

 • Standing A- 650 de lei; Pe teren, fără loc.
 • Standing B- 365 de lei; Pe teren, fără loc, în spatele Standing A.
 • Categoria 1 – 900 lei, vizibilitate laterală.
 • Categoria 2 – 650 lei, vizibilitate laterală.
 • Categoria 3 – 495 lei, vizibilitate laterală.
 • Categoria 4 – 395 lei, vizibilitate laterală.
 • Categoria 5- 300 de lei, vizibilitate laterală.
 • Categoria 6 – 250 lei.

Organizatorii pun la dispoziția celor care vor să participe la concert un pachet exclusivist, în valoare de 5370.56 de lei.

Ultimate Package asigură la concertul Guns N’ Roses de la București un bilet de acces în zona cu locuri în picioare din fața scenei (Standing A), cu acces pe platforma VIP și acces în culise pentru o discuție cu unul dintre membrii echipei de producție Guns N’ Roses. 

Condiții de acces Guns N’ Roses 2023

Accesul în locație se va face începând cu ora 16:00, în funcție de zona menționată pe biletul achiziționat. Participanții vor intra pe stadion folosind toate cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada M

Pentru evitarea unor posibile aglomerări, ogranizatorii recomandă ca participanții să folosească intrările destinate fiecărei zone menționate pe bilet astfel:

 • Cei cu bilete în zona Standing A vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;
 • Persoanele cu bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială vor avea acces în locație pe la intrarea din Strada M

  Trupa Guns N’ Roses 2023

  Guns N’ Roses este o formație americană de muzică rock, formată în anul 1985, la Los Angeles. Până în prezent formația a lansat 6 albumuri de studio, înregistrând vânzări de peste 100 milioane albume în întreaga lume, dintre care 45 milioane Statele Unite.

  Numele formației provine din unirea a două grupuri foarte importante de la Hollywood: L.A Guns și Hollywood Rose. 

  Axl Rose, Slash si Duff McKagan s-au reunit pentru un turneu mondial, după o pauză lungă. Ultima lor apariție în această formulă a fost la turneul Use Your Illusion Tour (1993). Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani și s-a terminat în 2022.

  Guns N’ Roses a pornit într-un turneu mondial pe 5 iunie la Tel Aviv si vor concerts și în Europa, sub același line-up. Componenta trupei pentru turneul 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer si Melissa Reese.

  Celebra trupă rock va susține un concert autentic la București, pe Arena Națională, pe 16 iulie. Următorul concert al celor de la Guns N’ Roses va avea loc pe 1 iulie la Budapesta, pe Puskás Arena, iar apoi vor urca pe scena special amenajată pe 22 iulie la Atena, pe Olympic Stadium.

  Surse: adevarul.ro, ro.wikipedia.org

Sursa articolului