Acasă Monden Carmen Brumă te învață cum să scapi de kilogramele în plus acumulate în vacanță. Regulile pe care trebuie să le respecți
Carmen Brumă te învață cum să scapi de kilogramele în plus acumulate în vacanță. Regulile pe care trebuie să le respecți

Carmen Brumă te învață cum să scapi de kilogramele în plus acumulate în vacanță. Regulile pe care trebuie să le respecți

de Administrator

Carmen Brumă a venit din nou în ajutorul doamnelor și domnișoarelor cu sfaturi pentru slăbit. Cele care vor să dea jos kilogramele acumulate în timpul verii trebuie să țină cont de câteva reguli. 

Carmen Brumă a reușit de-a lungul timpului să transforme trupurile multor femei. Sfaturile sale, planurile nutriționale și micile trucuri le-au ajutat să obțină corpul mult visat. Pentru că vara este sezonul concediilor, românii au fost plecați în vacanțe, acolo unde nu au mai ținut cont de nimic. Și-au permis orice deliciu culinar, iar acum își doresc să scape de kilogramele în plus.

Carmen Brumă explică faptul că silueta se poate transforma rapid, asta dacă sunt respectate câteva reguli importante.

„Trei sfaturi care să te ajute să dai jos eventualele kilograme acumulate în vacanță:

1. Nu pleca niciodată la cumpărături pe stomacul gol, pentru că riști să cumperi cât mai multe alimente periculoase pentru siluetă.

2. Mestecă fiecare gură de mâncare de cel puțin 20 de ori, înainte de a o înghiți, pentru că astfel de vei sătura cu mai puține alimente, iar digestia va fi mult mai ușoară.

3. Cântărește-te doar o dată pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Dieta lui Carmen Bruma te ajuta sa dai jos kg in plus!

Carmen Brumă, sfaturi care te ajută să scapi de celulită

Nu doar kilogramele în plus reprezintă o reală problemă pentru multe femei, ci și celulita. Carmen Brumă a încercat să le liniștească și în această privință, mărturind că există soluții în combaterea ei.

„Încep cu o veste bună care să ne elibereze de „povara” eliminării celulitei. TOATE FEMEILE AU CELULITĂ ( la un moment dat pe parcursul vieții, statisticile spun peste 90% dintre femei)!
Construcția noastră, profilul hormonal, structura țesutului conjunctiv ne predispun la această „imperfecțiune” a pielii.

Sigur că sunt și alte cauze (alimentație dezechilibrată, fumat, sedentarism, constipație, predispoziție genetică etc) care conduc la apariția ei, și, în funcție de acestea , celulita este mai mult sau mai puțin vizibilă”, mai spunea Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Carmen Brumă, cele mai importante reguli pentru un corp perfect

În continuare soția lui Mircea Badea a explicat ce a ajutat-o pe ea în lupta cu kilogramele.

„Un scop realist este reducerea ei nu eliminarea și, din experiență mea, ajută următoarele:

1. Eliminarea (reducerea) zahărului, fumatului, alcoolului, grăsimilor hidrogenate

2. Consumă constant alimente cu OMEGA 3 , legume crude de diverse culori și bea suficientă apă

3. Antrenamente care să combine exerciții cu greutăți în circuite pe diverse grade de intensitate, exerciții cardio de tip hiit care pot fi eficiente în schimbarea compoziției corporale.

4. Suplimente gen colagen, acid hialuronic, OMEGA 3, superoxid dismutaza, astaxantina, MSM

5. Creme diverse și tratamente dermato cosmetice. Din experiența mea, rezultate bune se obțin cu creme care conțin cofeină, alge marine, iederă și tratamente cu radiofrecvență și biostimulare electrică”, a continuat Carmen Brumă.

 

Sursă foto: Facebook

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu