Cabral, înlocuit de Cosmin Seleși la PRO TV! Ce s-a întâmplat cu emisiunea „Am întrebat 100 de români”

Emisiunea în care intuiția este la cote înalte și în care alegerile pot decide soarta unui concurent, Batem Palma?, revine în doar câteva ore! Cosmin Seleși îi așteaptă pe telespectatori, de la ora 18:00 cu ”un sezon nou-nouț. Avem bani de dat, cu multă voie bună și oameni frumoși. Să fie un sezon de milioane”.

Cei 24 de concurenți care intră în prima ediție a noului sezon sunt: Ioana Pustianu, Petrică Becheș, Carmen Mihai, Alex Graur, Cristina Bercea, Sorin Burcea, Diana Marinescu, Arthur Mendes, Andreea Ionescu, Vinicius Moldovan, Cristina Tudorache, Nicu Bocăneț, Alexandra Mihărtescu, Adrian Georgescu, Anca Ana, Aurel Sabou, Delia Florea, Octav Șapovalov, Andreea Bănesaru, Francisc Șandor, Cristina Diac, Alexandru Călinescu, Alexandra Giurgiu și Rareș Turda.

Cabral, înlocuit de Cosmin Seleși la PRO TV!

Regulile jocului rămân cele deja cunoscute de către toți cei de acasă! Dintre cei 24, calculatorul va alege aleator un concurent. Acesta se va afla față în față cu luarea deciziilor care îi pot schimba viitorul. Va bate palma sau va merge până la capăt? Cu fiecare rundă, concurentul va trebui să deschidă cutiile colegiilor și să spere că elimină cele mai mici sume pe care acestea le ascund. După fiecare rundă, în funcție de sumele rămase în concurs, Banca îi va face o contraofertă pe care concurentul o poate accepta pe loc sau o poate refuza și merge mai departe în joc.

Odată ce jocul se încheie pentru un concurent, panelul de 24 va fi completat în următoarea zi de către o nouă persoană! De acolo, pentru toți aceștia, începe emoția de a fi ales de calculator și de a juca cu destinul pentru a câștiga o sumă de la 1 ban la 100.000 de lei.

Ce s-a întâmplat cu emisiunea „Am întrebat 100 de români”

Și de această dată, în platou se va afla o singură persoană care va cunoaște așezarea sumelor în cutii, iar aceea este doamna avocat Eugenia Bobe. Și se pare că este la fel de misterioasă: ”N-am să spun nici unde e suta, nici unde e banul. Le urez mult succes”.

Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma?

Sursa