Bursucu și Andreea, primele declarații după ce au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă! „Am spus Da până la capăt! Asta a fost!”

Bursucu și Andreea și-au unit destinele astăzi și au devenit oficial soți și soție. Cei doi îndrăgostiți au spus un „DA” hotărât într-un cadru de poveste de la malul marii. Iată imaginile de senzație cu cele m

Momentul emoționant în care Bursucu și Andreea au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă

În

„Am trecut peste primele emoții, abia acum încep emoțiile importante. Am ajuns la cununia civilă, așa că suntem bine. Sincer, singurul lucru pe care îl aștept, vreau că oamenii să se distreze, asta e cel m

spus Bursucu, potrivit wowbiz.ro

Bursucu, îndrăgitul prezentator al emisiunii Roata Norocului și aleasa inimii sale, Andreea, s-au căsătorit civil și religios, după 11 ani de relație. Cununia civilă s-a desfășurat într-un cadru minunat, la malul marii, unde au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă.

Vizibil emoționați, Bursucu și Andreea au trăit cele m

Pe parcursul ceremoniei, fiica lor, micuța Anays, în vârstă de 4 ani, a plâns și a fost foarte agitată, deoarece voia atenția părinților ei. În cele din urmă, Andreea și-a luat fiica în brațe și s-a liniștit. Întrebat cum se simte la scurt timp după ceremonie, Bursucu a mărturisit că a spus „Da” până la capăt, în ciuda faptului că fetița lui i-a spus contrariul.

„Gata, oficial! Cred că fiica mea s-a împotrivit un pic dar n-am ascultat-o! Am zis Da până la capăt! Asta a fost!”, a spus Bursucu.

 

Sursa articolului