Bruna Văleanu a fost ucisă în Israel, în războiul declanșat de Hamas! Tânăra cu origini românești fusese dată dispărută, iar familia spera că va fi găsită în viață: „Copilul nostru”

Familia Brunei a anunțat decesul tinerei

Bombardamentele din Israel au adus tristețea și doliul într-un număr extrem de mare de familii. Printre acestea se află și rudele Brunei Văleanu, o tânără de 24 de ani din Brazilia, care s-a mutat în Israel în urmă cu câțiva ani. Tânăra avea origini românești, căci mama ei este româncă, dar s-a stabilit de mulți ani în Israel.
În anul 2015, Bruna se mutase la rândul ei în Petah Tikva și se înscrisese atunci la Universitate în Tel Aviv. 

Din păcate, tânăra nu a avut nicio șansă în fața atacurilor cumplite lansate de gruparea Hamas asupra Israelului. Bruna se numără printre sutele de oameni care și-au pierdut viața în războiul cumplit. Familia ei anunțase, inițial, dispariția acesteia și, după ceva timp în care au căutat-o cu disperare, rudele Brunei au anunțat, sfâșiate de durere, că tânăra nu m

„Cu adâncă durere ne luăm rămas bun.

Copilul nostru a devenit o mică stea în Univers. Te vom iubi mereu!”, a anunţat familia tinerei, ieri, într-o postare pe Facebook, potrivit antena3.ro.

Numărul victimelor din Israel crește pe zi ce trece 

La fel ca Bruna, peste 1.200 de oameni și-au pierdut viața, nevinovați, în atacurile cumplite asupra Israelului. În urmă cu câteva zile, membrii grupării Hamas au lansat bombardamentele asupra orașelor din sudul Israelului, iar premierul Benjamin Netanyahu a declarat starea de război. Atacurile continuă și în prezent, iar numărul morților este din ce în ce m

Sursa articolului