Boala de care suferă fiica lui Irinel Columbeanu. A fost internată la o clinică din America

Irinel Columbeanu a făcut, recent, mărturisiri despre fiica lui în cadrul unui interviu. Omul de afaceri a dezvăluit boala cu care se confruntă Irinuca.

După despărţirea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. Nu a durat mult și fostul model și-a luat și fiica în America. Deşi îi despart mii de kilometri, Irina Columbeanu ține o legătură strânsă cu tatăl ei.

Iar, recent, Irinel Columbeanu a aflat că fiica lui suferă de șalazion. Este o afecțiune a pleoapelor, caracterizată de blocarea glandelor sebacee mici, provocând umflături dureroase și inflamate. Irina Columbeanu a fost internată la o clinică din America, unde beneficiază de un tratament specializat. Decizia de a o interna a fost luată după ce Monica Gabor i-a comunicat lui Irinel Columbeanu că fiica lor necesită o intervenție chirurgicală.

„Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple. Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă, și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui. Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”, a spus Irinel Columbeanu în podcast-ul realizat de Cristina Şicşcanu.

Elena Merișoreanu dă de pământ cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei m

Recent, Serghei Mizil şi Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu. Printre cei care l-au încurajat pe omul de afaceri se numără și Elena Merișoreanu. Artista este de părere că Monica Gabor ar trebui să ia atitudine în cazul fostului ei soț și să-l ajute având în vedere situația lui.

„N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu ar trebui să-l ajute, dacă nu era Columbeanu Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău. Îmi păre rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute. Ar trebui pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foarte mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora”a mărturisit Elena Merișoreanu pentru viva.ro. 

SURSA FOTO: Social MediaSursa articolului