Birkenstock – încălțăminte la modă pe care vedetele au ajuns să o iubească

La Montreal, Berlin, Paris, New York sau Los Angeles, sandalele Birkenstock au cucerit întreaga lume. În oraș, la piscină, la plajă, la petreceri cochete și chiar și la ceremonia Oscarului! Despre Birkenstock au fost și continuă să apară multe știri. Acest simbol german a devenit francez și acum face parte din prestigiosul grup LVMH (Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy, Fendi). Cine ar fi pariat că aceste sandale ortopedice considerate mult timp de modă veche ar fi asociate cu luxul?

Celebrele tipuri de încălțări le poți recunoaște după talpa ultra confortabilă ergonomică din plută, concepută prietenos cu anatomia piciorului și care susține mersul natural. Povestea acestora a început în 1774, când Johann Birkenstock a fondat afacerea familiei. Apoi, în 1896, au fost lansate primele „tălpi anatomice flexibile”. În sfârșit, în 1963, s-au născut iconicii papucii Birkenstock Madrid.

De ce să alegi Birkenstock?

Birkenstock este o garanție a calității și designului, are și o latură ecologică, care este importantă pentru majoritatea oamenilor. La nivel mondial, aproape 29 de milioane de perechi de Birkenstock sunt vândute în fiecare an.

Tot m

Aceste încălțări au fost de mult timp asociate cu oameni care nu aveau nimic de-a face cu eleganța, așa că a devenit interesant și provocator să vezi diverse vedete din toată lumea purtând aceste tipuri de papuci. Există încă idei preconcepute că aceste sandale nu sunt nici elegante, nici feminine, totuși suntem într-o epocă în care toți ne dorim să ne simțim bine, de aceea articolele brandului reușesc, cu succes, să atragă tot m

Birkenstock a fost foarte populară în anii 1960 și 1970 în rândul tinerilor hippie americani și a făcut față testului timpului pentru că nu s-a pretins niciodată că este o încălțăminte la modă. Acum, la m

M

Birkenstock – este acesta un pantof unic?

Datorită succesului său, mulți designeri se inspiră din Birkenstock și creează sandale de același tip, din nefericire sunt și mărcile de gamă inferioară care au copiat întru totul designul acestora. Totuși produsele originale se disting prin faptul că la acest pantof chiar există ceva unic – iubire care se transmite de la o generație la alta.

Cu toate acestea, modelele istorice sunt încă cele m

Concluzie

De-a lungul anilor, Birkenstock a lansat colecții de papuci, adidași, balerini și cizme. În ceea ce privește colecțiile de primăvară-vară pentru femei, bărbați și copii, acestea sunt create din diferite materiale, piele, nubuk, microfibră și material ecologic. Culorile sunt variate, însă alb este omniprezent, colecțiile companiei sunt vibrante și inspirante. Pentru cei ce doresc încălțăminte de calitate pe lângă produsele atemporale Birkenstock, pot analiza și modele interesante de încălțăminte Clarks pe https://prm.com/ro/m/clarks.

Sursa articolului