Bianca Drăgușanu l-a făcut praf de Gabi Bădălău după despărțire. Mesajul tranșant publicat de blondină: „Penibil”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să o ia pe drumuri separate după 3 ani de relație. Cei doi au trăit o poveste de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Blondina a fost cea care a mai făcut rar dezvăluiri, dar a încercat să îi respecte dorința partenerului său de a păstra discreția. Recent, spre surprinderea tuturor, afaceristul a fost cel care a făcut primele declarații despre separare. Acest lucru a nemulțumit-o pe blondină care a avut imediat o reacție. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trăit multe momente tensionate, dar și pline de pasiune. Cu toate acestea, când toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, au anunțat despărțirea. Blondina a fost cea care a confirmat zvonurile pentru CANCAN.RO, însă fără să dea detalii. Ulterior, contactat de jurnaliști, Gabi Bădălău a fost mai darnic în explicații. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Gabi Bădălău, umilit de Bianca Drăgușanu

Se pare că fosta prezentatoare de la Kanal D nu a fost deloc încântată de acest lucru. Bianca Drăgușanu a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare. Blondina a transmis un mesaj tranșant cu trimitere directă către fostul iubit.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, mesaj tranșant în mediul online

Ce spune Bianca Drăgușanu despre fostele relații

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a fost implicată în mai multe relații cu bărbați cunoscuți, printre care se numără și Cătălin Botezatu, Adrian Cristea, Victor Slav, Tristan Tate, Alex Bodi. Au existat și parteneri care i-au lăsat un gust amar divei, în momentul în care povestea lor a ajuns la final.

„Am avut bărbați care mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi. Să zicem că această discuție face parte dintr-o categorie pe care eu vreau să o dau uitării și că am avut la viața mea experiențe neplăcute din cauza alegerilor mele proaste. S-a întâmplat în tinerețea mea să fac și alegeri greșite”, a mai explicat Bianca Drăgușanu.

 

Sursă foto: social media

Sursa