Bianca Comănici, cu burtica la vedere! Fanii au crezut că nu văd bine: „Chiar dacă mulți sunteți surprinși, sunt însărcinată cu…”Bianca Comănici a iscat un val de reacții în mediul online, după ultima fotografie publicată pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” le-a dat emoții fanilor și i-a făcut să creadă că este însărcinată.

Iată, însă, despre ce este vorba!

Bianca Comănici: „Chiar dacă mulți sunteți surprinși, trebuie să știți că sunt însărcinată cu multe probleme la 23 de ani”

Bianca Comănici a făcut furori în mediul online cu două fotografii în costum de baie, însă ce le-a atras atenția cu adevărat fanilor a fost mesajul pe care fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” l-a publicat
în dreptul imaginilor. Bruneta a glumit pe seama pozelor și a ținut să le spună fanilor că este însărcinată, însă ulterior a explicat la ce se referă, mai exact: „În prima poză puteți observa destul de clar că sunt însărcinată și chiar dacă mulți sunteți surprinși…trebuie să știți că sunt însărcinată cu multe probleme la 23 de ani, cu un copil, în spirit de glumă…și o mică demonstrație pentru cei care spun că la 54 de kilograme ale mele, nu pot avea burtică și în a doua poză celulită!!! Mă omoară Buhnici că am

fost la plajă așa!!!”, a scris Bianca Comănici, pe contul personal de Instagram.

Bianca Comănici, adevărul despre viața ei amoroasă

Bianca Comănici a recunoscut că a avut parte, de-a lungul timpului, de mai multe experiențe în plan amoros, care nu s-au sfârșit tocmai bine. Totuși, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” susține că și-a învățat lecția, iar acum vede altfel lucrurile: „Nu am avut eu cel mai mare succes în dragoste, tocmai fiindcă m-am lăsat ghidată de ceea ce credeam că va spune lumea, dar de când fac ce simt, chiar am mare succes. Le sfătuiesc și pe fetele care vor să cucerească băieții să fie puțin mai inabordabile sau invers, acum depinde și de caz. Este foarte important să meargă după intuiție de fiecare dată sau dacă le e frică să se îndrăgostească de un băiat, să vorbească cu mai mulți, doar ca amici sau simplu flirt.

Doar așa poți ajunge să nu mai suferi, fiindcă toți avem nevoie de afecțiune sau comunicare, iar dacă nu o primim de la acea persoană, ajungem să suferim. Însă noi, oamenii, trebuie să trăim toate experiențele astea, ale tinereții mai ales, chiar dacă sunt grele sau frumoase.”, a declarat Bianca Comănici, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 Sursa articolului