Bat clopote de nuntă în familia lui Laurențiu Reghecampf. Luca, fiul cel mare al antrenorului, a cerut-o în căsătorie pe gimnasta Asiana Peng

Luca Reghecampf a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe gimnasta Asiana Peng. Ce spune mama sportivei despre această decizie?Luca Reghecampf și Asiana Peng trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce ceva timp și se pare că fiul lui Laurențiu Reghecampf s-a hotărât să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii lui. La scurt timp după ce tânărul i-a oferit inelul iubitei lui, mama gimnastei a oferit și primele declarații despre logodnă, dar și despre nunta celor doi.

Silvana Peng:”Să puneți mână de la mână și să-i faceți nuntă”

 În ciuda încercărilor prin care au trecut de-a lungul timpului, Luca și Asiana au demostrat că iubirea lor este mai puternică decât orice, drept urmare, fiul lui Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe gimnastă, chiar dacă nu sunt de foarte mult timp împreună.

Silvana Peng, mama sportivei, nu este în totalitate împăcată cu ideea că fiica ei se va căsători cu fiul lui Reghe.

Totodată, viitoarea soacră a lui Luca Reghecampf a declarat că fiica ei a fost cerută în căsătorie chiar în casa sa și că, în același timp nu-și dorește ca imaginea Asianei să fie pătată.

Citeste si: Care este adevăratul motiv din spatele deciziei Universității Craiova de a renunța la antrenorul Laurentiu Reghecampf

”Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D.A.
L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”,
sună mesajul pe care l-a transmis Silvana Peng mamei antrenorului, conform Click!

De asemenea, Silvana Peng ar fi lăsat de înțeles că ea nu are suficiente resurse materiale pentru a se ocupa de nunta fiicei sale.

Citește și”Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!(…) În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”, a adăugat aceasta, pentru sursa citată mai sus.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! Imaginea emoționantă publicată de Corina: „Te voi iubi întotdeauna”

 

Sursa articolului