Audierea Simonei Halep, amânat pentru a treia oară la rând. Jucătoarea de tenis este cu moralul la pământ: „Sunt extrem de șocată și dezamăgită”

Simona Halep, contrariată de atitudinea ITIA

Pe data de 28 m

„Sunt din nou extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce ITIA, prin reprezentantul său Nicole Sapsead afirma public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne hotărâtă să comunice cu doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp util’, în același timp cei de acolo cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea… pentru a treia oară.  ITIA spune public ceva, în timp ce în mod privat face altceva.

Am cerut în mod repetat să fiu audiată și ITIA a căutat în mod repetat să se amâne audierea.  Când va înceta? Pun din nou această întrebare. Am dreptul la o audiere rapidă. Astfel de acțiuni îmi încalcă drepturile.  Simona”, a fost mesajul transmis de Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare. 

Cuma comentat Patrick Mouratoglou decizia ITIA?

Antrenorul Simonei Halep este total împotriva modului în care ITIA abordează cazul jucătoarei de tenis, menționând că la mijloc nu este decât un joc.

„Joacă la două capete. Așa au făcut din prima zi”, a spus antrenorul francez de tenis, Patrick Mouratoglou, în secțiunea de comentarii.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de aproape un an

Simona Halep a fost acuzată de dopaj în octombrie 2022 și tot atunci a fost și suspendată provizoriu Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, însă jucătoarea de tenis nu a m

Recent, Simona Halep a m

Sursa articolului