Acasă Monden „Ar ieşi pozitiv şi după 100 de teste”
„Ar ieşi pozitiv şi după 100 de teste”

„Ar ieşi pozitiv şi după 100 de teste”

de Administrator

Smiley şi Gina Pistol au plecat într-o scurtă vacanţă alături de fiica lor Josephine. Vedetele au decis ca aceasta este cea mai bună periaodă în care se pot bucura de câteva zile de relaxare pe litoral. Astfel au ales să meargă într-un resort de lux din Grecia. Deşi petrece timp cu familia lui, cântăreţul nu a putut sta departe de reţelele de socializare. Recent a publicat un mesaj care i-a luat prin surprindere pe fani.

Smiley şi Gina Pistol sunt în culmea fericirii după ce au reuşit să îşi facă timp în program pentru câteva zile de relaxare. Au cumpărat bilete de avion, au împachetat câteva lucruri şi au plecat. Bineînţeles, de această dată însoţiţi de fiica lor. Au întâmpinat o mică problemă în aeroport, dar în final au ajuns cu bine la destinaţie. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Smiley, anunţ de ultimă oră din vacanţa cu Gina Pistol

Vedeta de la ProTV nu a uitat de fanii săi. Pe reţelele de socializare, cântăreţul a promis că îi va ţine la curent pe fani cu toate experienţa. Iar cum internauţii sunt atenţi la tot ceea ce face, au fost surprinşi de mesajul pe care acesta l-a publicat în urmă cu scurt timp.

Toată ţara vorbeşte în ultimele zile despre suspendarea Simonei Halep. Sportiva a primit verdictul în cazul său care nu este unul deloc fericit. Tenismena nu ar mai avea voie pe teren timp de 4 ani. Decizia nu este una definitivă, în continuare aceasta îşi caută dreptatea. Printre cei care au ţinut să îi transmită un mesaj s-a numărat şi Smiley. Deşi se află în vacanţă, artistul nu a rămas indiferent.

„Dacă s-ar inventa un detector de moralitate sunt sigur că Simona Halep ar ieşi pozitiv şi după 100 de teste”, a fost mesajul transmis de cântăreţ pe Facebook.

Mesajul publicat de Smiley pe pagina sa de Facebook

 

 

Sursă foto: social media

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu