Antonia a aflat că bunicul ei a murit înainte să urce pe scenă: „Am plecat imediat”

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Antonia a reuşit să îşi construiască o carieră de succes în industria muzicală. Încă de la debutul său, artista a cucerit publicul, iar cei care o urmăresc de atunci ştiu că a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Deşi iubeşte să fie pe scenă, în faţa publicului, partenera lui Alex Velea a povestit că a avut de înfruntat şi momente grele. Unul dintre acestea are legătură cu moartea bunicului său.

Mulţi artişti tineri visează să ajungă precum Antonia. Artista este admirată în primul rând pentru talentul său, dar şi pentru sinceritatea de care a dat dovadă mereu. În interviurile pe care le-a acordat de-a lungul timpului nu s-a ferit să expună şi momentele mai puţin frumoase pe care le-a trăit.

Antonia
Antonia

Antonia, marcată de moartea bunicului ei

Artista a fost invitată în cadrul podcastului BADASSMOM, acolo unde a povestit cât de greu i-a fost să urce pe scenă, după ce a aflat că bunicul său s-a stins din viață. Deşi ar fi vrut să plece imediat de acolo, vedeta a dat dovadă de profesionalism şi a urcat pe scenă pentru că nu voia să îşi dezamăgească fanii.

„Și mie mi-a murit bunicul când eram în drum spre Galați și am aflat cu o oră înainte să ajung acolo și eram praf. Cu toate astea, am cântat, mi-am făcut job-ul, după am coborât de pe scenă și am plecat imediat. Nu am mai putut să stau la poze, într-adevăr, că nu am mai avut stare. Ulterior, mă înjura lumea pe internet că nu îmi e rușine, că ei au stat afară cu copiii în frig, îmi băteau în dubă, urlau, dar nu aveam ce să fac. Nu pot să stau să le explic de fiecare dată ce se întâmplă în viața mea. Asta mi se pare cel mai greu în această industrie, faptul că niciodată nu poți să reacționezi. Ești cea mai taxată dacă ești așa”, a povestit Antonia.

Cum o ajută Alex Velea în momentele grele

„Este foarte importantă susținerea partenerului într-o relație, extrem de important, altfel te simți singur. Normal, îi ai pe părinții tăi, în primul rând, dar dacă stai în casă cu alt om, trebuie să fie și el prezent acolo, în viața ta. Adică, eu nu trăiesc viața mea și el pe a lui. Când suntem căzuți moral, și chiar ne nimerim să fim amândoi în același timp, Alexandru e cel care se ridică și pe el și pe mine. Omul ăsta merită un premiu, efectiv, deci este foarte puternic. Este puternic rău de tot. E important ca omul de lângă tine să te susțină, că altfel, poți să o iei razna. Dacă ești mai sensibil, poți să o dai în altele mai rele, dacă nu ai suport”, a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus.

 

Sursă foto: social media

Sursa