Andreea Tonciu a mers cu alimente în casa unei familii sărace! Gestul uimitor pe care l-a făcut când i-au spus că au nevoie și de bani: „Păi și cât vrei?” Totul a fost filmatAndreea Tonciu este una dintre divele de la noi care nu duce grija zilei de mâine. Fosta asistentă TV are o viață la care alții pot doar visa, ultimele sale investiții, o casă și o mașină, depășind pragul de jumătate de milion de euro. 

Însă, pe lângă banii pe care-i întoarce cu lopată, bruneta are și un suflet mare.

Soția lui Daniel Niculescu a demonstrat acum, în prag de sărbători, că nu uită, oricât de bine ar duce-o ea, și de cei care visează doar la a avea ce pune pe masa de Crăciun.

Andreea Tonciu a sărit în ajutorul unei familii nevoiașe

Astfel că acum, bruneta a făcut pe Moș Crăciun și a ajuns cu tolba plină în casa unei familii nevoiașe. Trei copii, care locuiesc în două camere cu părinții, au așteptat-o cu sufletul la gură, ca să vadă ce vor avea de mâncare în seara de Crăciun.

”Am ajuns în Frumușani, la familia Melinte.

Am cumpărat tot ce aveau nevoie, mâncare, că nu avea ce pune pe masă. Le-am adus de toate”, a spus Andreea Tonciu pe TikTok.

Văzându-se cu locuința plină de fructe, legume și alte produse alimentare, mama celor trei copii i-a mai făcut o mărturisire Andreei Tonciu, asta după ce vedeta a rugat-o să o contacteze mereu când are nevoie de ajutor.

Femeia i-a mărturisit brunetei  că, pe lângă multele datorii și lipsuri pe care le au, acum, când gerul s-a instalat în termometre, ar mai avea nevoie de niște lemne pentru foc.

”Cine mai dorește să ne ajute pentru că am avut o mică problemă cu fetița, am operat-o de tumoare cervicală, n-am avut bani și ne-am împrumutat, iar acum o ducem foarte greu. Lemne nu prea mai avem, dar mulțumim din suflet pentru alimente. Acum dacă poate cineva să ne ajute măcar cu o căruță de lemne, nu mai avem decât câteva placaje”, a spus femeia pe care Tonciu a ajutat-o.

În replică, săritoare din fire, Andreea Tonciu nu a rămas fără reacție și s-a oferit să îi cumpere ea și căruța de lemne de care au acum mare nevoie.

Andreea Tonciu:- Cât costă o căruță de lemne?

Mama celor trei copii:- Aici e 800 de lei.

Andreea Tonciu:- Păi și cât vrei, că-ți dau eu pentru o căruță de lemne?

Mama celor trei copii:- Dacă puteți să ne dați doar 800 de lei, să cumpărăm lemnele…

Sursa articolului