Andreea Raicu a pierdut tot! Vedeta a vorbit despre cea mai grea situaţie din viaţa ei

Andreea Raicu s-a bucurat mulți ani de o carieră de succes în lumea televiziunii. În urmă cu mai mult timp a decis să se retragă de pe micile ecrane şi să se concentreze pe afacerea ei. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, însă fanii au susţinut-o în alegerea sa. Momentele prin care a trecut ulterior nu au fost deloc uşoare. În cadrul unui interviu, vedeta a povestit despre cea mai grea situaţie cu care s-a confruntat.

Drumul spre succes nu a fost deloc uşor pentru Andreea Raicu. A debutat în lumina reflectoarelor ca model, a câștigat câteva concursuri importante, dar şi-a dorit să evolueze mai mult. A intrat în lumea televiziunii, acolo unde s-a bucurat mulţi ani de succes. Deşi avea tot ce îşi dorea, nu era fericită.

Andreea Raicu, despre cel mai greu moment din viaţa ei

În cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre dramele care i-au marcat viața. Deşi copilăria ei a fost una lipsită de griji, absenţa părinţilor i-a adus multă suferinţă.

Din acest motiv, Andreea Raicu s-a transformat într-o adolescentă nesigură, nu credea în forțele proprii și mereu avea nevoie de confirmări.

Andreea Raicu pe vremea când lucra în televiziune

Andreea Raicu: „Am pierdut totul. Business, sănătate, bani”

Un alt episod tulburător prin care a trecut a avut loc în urmă cu doi ani. Andreea Raicu a pierdut atunci tot. Banii, afacerea, dar cel mai important sănătatea. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să schimbe ceva.

„Acum doi ani și ceva am trăit un episod foarte dur în viață în care am pierdut totul. Business, sănătate, bani, tot ce poate pierde un om, pentru că atunci când ai sănătate zici „Ok, le fac de la capăt”. Dar când nu ai nici sănătate ce faci? Și acela a fost momentul în care am spus „Ok, e clar că nu mai pot să merg înainte, trebuie să merg în stânga sau în dreapta că înainte s-a închis zidul și trebuie să găsesc soluții”. În momentul în care eram atât de la pământ, mi-era greu și în același timp mă gândeam cum am ajuns aici, ce trebuie să învăț și știu sigur că din asta o să iasă ceva extraordinar.

Tot ceea ce primim în viață are două părți: o parte bună și o parte care ne chinuie. Experiențele ni se dau ca să învățăm ceva și dacă atunci când ești în ea, ai capacitatea să te dai puțin în spate și să te uiți ca un observator în momentele în care nu te doare, pentru că e normal să stai acolo cu durerea, poți să ieși din ea pentru că vezi luminița de la capătul tunelului”, a povestit Andreea Raicu în podcastul Fain și Simplu.

Sursa