Andreea Marin și Violeta, ședință foto mamă-fiică de senzație! Fata vedetei este de o frumusețe răpitoare

Andreea Marin și Violeta Bănică au realizat o ședință foto de senzație, cu tema mamă-fiică. Cele două sunt foarte apropiate și au realizat un pictorial de suflet, care să le rămână ca amintire peste timp.

Fiica Andreei Marin, de-a dreptul superbă!

Violeta, frumoasa fiică a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, este din ce în ce mai implicată, în ultima vreme, în proiectele mamei sale. După ce a apărut în Gala Atipic Beauty alături de fratele ei, Radu Ștefan Bănică, Violeta a realizat, mai nou, și o ședintă foto emoționantă alături de celebra sa mamă. Toată lumea a putut vedea frumusețea Violetei: are părul lung, mătăsos, buzele pline, ochii albaștri și un chip de porțelan!

Andreea Marin (48 de ani) a postat pe contul ei de Instagram imaginile de la ședința foto de suflet, realizată împreună cu frumoasa ei fiică, iar aprecierile fanilor au început să curgă.

“Deşi este încă seară

simt că mâine vine vara

cu lungi gene de mărar

şi cu ochii de muştar,

cu obrajii de caisă

unduindă a narcisă.

Ca o pasăre măiastră

ea va bate la fereastră,

Eu-i deschid. Ea intră-n casă,

tărcată şi pepenoasă.

(Nichita Stănescu, Vara)

August de foc, vară cu dragoste și noroc, lumină în suflete, bucurie și joc!, a scris „Zâna” la fotografiile de la ședința foto, postate pe Instagram.

Andreea Marin: „O să-i duc dorul Violetei”

Andreea Marin (48 de ani) are o relație excepțională cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Junior. Adolescenta are acum 15 ani și studiază la un liceu privat din Capitală.

De curând însă, Violeta și-a anunțat mama că a luat decizia de a pleca în străinătate, pentru studii. Aceasta își dorește să studieze la Facultatea de Drept din America.

„Zâna” anunțat că se pregătește de pe acum pentru desele călătorii pe care le va face în America, pentru a-și vedea fiica.

„Violeta nu pleacă încă de acasă. Violeta mai are de învățat doi ani, până să-și ia zborul de acasă. Ea se pregătește pentru Drept. Într-adevâr, își dorește să plece din țară, la studii.

Acum, vom vedea! Nu sunt pregătită să mă despart de ea. O să-i duc dorul, dar nu-i nicio problemă”, a declarat Andreea Marin, la Gala Atipic Beauty.

Andreea Marin este o mamă destul de strictă cu fiica sa

De-a lungul timpului, vedeta a încercat să o țină departe de rețelele sociale.

„N-am obosit să îi explic și de o mie de ori. Vrea să urmeze Dreptul. Mă pregătesc emoțional pentru plecarea ei. Nu e ușor.

Cred că orice părinte își poate închipui că, în general, despărțirea de copil, din orice motiv ar fi, nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui. Vrea să plece în Statele Unite.

O să mă vedeți mai rar. Cred că o să mă vedeți tot timpul în excursie”, a declarat Andreea, recent, într-o emisiune tv.

Fiica Andreei Marin, pasionată de artă și sporturi extreme. Violeta își croiește singură drumul în lumea modei

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. începe să-și construiască singură un nume puternic. Recent, tânăra s-a implicat în proiectul de suflet al designerului Eli Lăslean: Elis Cool – Discover Yourself.

Eli Lăslean, designerul Primei Doamne, a deschis un centru educativ la Arad – ELLIS Hub fashion design, care a avut deja primele grupe de absolvenți. Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, i-a fost alături celebrului designer în tot acest demers.

120 de copii și tineri au fost inițiați gratuit în modă, arte și meserii, la Arad. Cursanții au învățat cum să își dezvolte stilul personal, design vestimentar, pictură, cusut manual, croșetat, tricotat, modeling, educație financiară și bune maniere. După o lună de la lansarea proiectului și 120 de cursanți, cu vârste cuprinse între 5-16 ani, a fost momentul înmânării diplomelor și a premierii.

Designerul vestimentar Eli Lăslean, cea care a inițiat proiectul, a sărbătorit absolvirea primilor cursanți ai academiei Elis Cool – Discover Yourself.

Invitat special al evenimentului a fost Violeta Bănică, ambasadoarea academiei.

„Îmi place să văd cum o persoană, și mai ales o femeie, poate să facă o schimbare atât de mare în lumea de astăzi. Îmi place să văd cum există inițiative noi și îmi place faptul că Eli adoră oamenii cu care lucrează, și vreau să fiu parte din proiectul ei.

Eu sunt o persoană destul de creativă și îmi place partea aceasta cu artisticul, nu vreau să stau într-o cutie plină de reguli, deși merg pe un domeniu care e mai mult academic. Pur și simplu, e o idee atât de frumoasă, o idee atât d e expresivă.

Mi se pare extraordinar să înveți să faci lucruri care îți trebuie în viață: să croiești, să coși. Și de la asta merge spre: firele de la mașină, vreau să știu cum să-mi fac firele de la mașină, vreau să știu cum să schimb roata de la mașină. Toate lucrurile acestea sunt importante și necesare în viață.

Eu nu vreau să fiu dependentă toată viața de mama, că mi se rupe un pantalon și nu pot să mi-l cos singură”, a declarat Violeta Bănică pentru TV Arad.

Ce pasiuni are Violeta

Cu doi părinți artiști, tânăra Violeta nu putea să stea prea departe de lumea creativă. Deși visează la un viitor academic, adolescenta mărturisește că este pasionată de artă, dar și de sporturi extreme.

„Îmi plac foarte mult actoria, scrisul, pictatul și toate activitățile din domeniul artei. Apoi, pot să spun că sunt o persoană sportivă, pentru că am încercat, aproximativ, toate sporturile, și mai ales acelea extreme, adică pe bune, cu rechini, cu ski pe apă, cu parașuta, sunt mare fan adrenalină. Și după, îmi place orice pe zona aceasta academică, de debate”, a mai spus fiica Andreei Marin.

Sursa foto: Facebook si Instagram Andreea Marin

Sursa