Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat în gala de Crăciun. Cine sunt favoriții acestei săptămâni în Casa Iubirii și ce îi așteaptă pe concurenți de acum încolo ”S-a dat START VOT”

Concurenților li s-au pregătit numeroase surprize de Crăciun, iar emoțiile și dorul de familie și-au spus cuvântul în  ediția specială  de duminică.

Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat în gala de Crăciun. Ce îi așteaptă pe concurenți de acum încolo.

Cine sunt favoriții acestei săptămânii în Casa Iubirii și ce îi așteaptă pe concurenți de acum încolo

În prima zi de Crăciun, concurenții au primit mesaje de acasă, din partea celor mai dragi persoane. Au curs multe lacrimi de dor, atât din partea fetelor, cât și a băieților, în schimb Anca nu și-a dorit să primească niciun mesaj din partea familiei, concurenta le-a cerut apropiaților să rămână în anonimat.

În gala de duminică s-a spus ”STOP VOT” și s-au aflat favoriții săptămânii, dar pentru că este o zi de mare sărbătoare, Andreea Mantea le-a pregătit o serie de surprize concurenților.

Cei mai votați trei băieți din această săptămână au fost Ionuț, Sorin și Emanuel, iar cele mai votate trei fete au fost Nicoleta, Larisa și Andreea. 

Dintre cei trei băieți, cele mai puține voturi le-a primit Emanuel, iar favoritul săptămânii a fost Sorin, el a primit cele mai multe voturi din partea publicului, Ionuț s-a clasat pe locul al doilea.

În schimb la fetele, cele mai puține voturi le-a primit Nicoleta, iar favorita săptămânii a fost Larisa, iar Andreea s-a clasat pe locul al doilea în preferințele telespectatorilor.

Bătălia pentru cecul din această săptămână s-a dat între Sorin și Larisa, câștigătorul în această săptămână a fost Sorin.

”Este o zi mai specială și sper ca astăzi, fiecare dintre noi, care suntem acasă, dintre familii să aibă ce să pună pe farfurie și sper să fie alături de cei dragi. Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesaje! Mulțumesc și mamei mele! Mulțumesc din suflet, tuturor susținătorilor noștri! Mulțumesc iubitei mele! E o onoare să mă aflu aici în fața voastră, în această zi de Crăciun. Eu ca persoană îmi doresc să devin mai bun, din toate punctele de vedere, în primul rând sufletește.”, a declarat Sorin vizibil emoționat.

Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat în gala de Crăciun: s-a dat START VOT pentru Mare Finală

Începând de astăzi până în marea finală, vă puteți susține favoriții, toate voturile vor fi luate în considerare.

“Casa iubirii” își va desemna câștigătorii pe 15 ianuarie, în Marea Finală! Doi concurenți, o fată și un băiat, vor intra în posesia premiilor de 75.000 de lei fiecare.

 

Sursa articolului