Andreea Ibacka, dezvăluiri despre familie! Ce relație are fiica cea mare a lui Cabral cu cei doi frați: „Trăiesc povești diferite”

Andreea Ibacka și Cabral formează un cuplu de mai bine de 13 ani, timp în care iubirea lor s-a menținut la fel de puternică. Cei doi au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. Prezentatorul de la ProTV mai are o fată dintr-o relație anterioară cu care păstrează în permanență legătura. În cadrul unui interviu recent, cunoscuta actriță a făcut dezvăluiri mai puțin știute despre familia ei. 

Andreea Ibacka a avut o vară minunată alături de cei dragi. Vedeta a plecat într-o binemeritată vacanță cu soțul și cei doi copii la Amsterdam, acolo unde s-au distrat pe cinste. Pe lângă activitățile pe care le-au făcut, aceștia au petrecut timp și cu Inoke, fiica cea mare a lui Cabral.

Tânăra locuiește de doi ani în Amsterdam, acolo unde studiază și lucrează. Aceasta a fost prima vară în care întreaga familie a mers să o vadă pe Inoke. Până acum, ea era cea care venea în România și îi vizita pe cei dragi.

„Am fost cu copiii la Amsterdam. Știu, este o destinație atipică pentru copii, dar cu puțin research găsești foarte multe activități pentru ei. Am văzut fel de fel de locuri de joacă, parcuri de distracții, muzee altfel. Nu sunt muzeele alea pe vechi, deoarece copiii se plictisesc la picturi, sculpturi și din astea. Și a fost foarte tare, că s-au reunit frații. Inoke, sora cea mare, locuiește acolo de doi ani și e prima oară când am vizitat-o în locație. Până acum ne vedeam când venea ea în țară. Și a fost o vacanță foarte reușită”, a povestit Andreea Ibacka pentru cancan.ro.

Cabral şi familia

Cum se înțelege fiica cea mare a lui Cabral cu frații ei

În continuare, actrița a vorbit și despre relația pe care o au cei trei frați. Deși există o diferență destul de mare de vârstă între Inoke, Namiko și Tiago, aceștia au o legătură strânsă.

„Da, sigur, dar e o diferență de vârstă destul de mare și ținem tot timpul legătura pe videocall, în general cam așa ne vedem. De vreo două trei ori pe an ne vedem live. Și e o relație foarte mișto, dar sunt în etape foarte diferite, așa că Inoke se pune la mintea lui Namiko, îi ascultă toate poveștile, dramele, telenovelele de la grădiniță. Dar îți dai seama că ele trăiesc povești diferite la momentul ăsta, dar pun bazele unei relații solide pe mai departe. Ea are 21 de ani, ai mei au 5 și 2, diferența e de o generație întreagă”.

Sursă foto: social media

Sursa