Acasă Monden Andreea Bostanica, adevărul despre relația cu Jador „A fost la ziua mea de naștere”. De cine a fost însoțită artista la eveniment?
Andreea Bostanica, adevărul despre relația cu Jador „A fost la ziua mea de naștere”. De cine a fost însoțită artista la eveniment?

Andreea Bostanica, adevărul despre relația cu Jador „A fost la ziua mea de naștere”. De cine a fost însoțită artista la eveniment?

de Administrator

Iubită de mii de copii și adolescenți, Andreea Bostanica a fost prezentă la un eveniment alături de mama ei, unde a fost întrebată despre o posibilă relație cu Jador. Artista a fost extrem de sinceră și a mărturisit faptul că ea și Jador sunt doar prieteni, însă nu unii apropiați.

„Eu consider prieteni oamenii pe care îi vezi zi de zi. Suntem cunoscuți, ne-am întâlnit la foarte multe evenimente, a fost și la ziua mea de naștere”, a spus Andreea Bostanica, într-un interviu acordat pentru Kanal D.

Artista a fost întrebată și despre o posibilă relație cu Antonio Pican sau Ceanu Zheng, ambii vloggeri cunoscuți în România. Aceasta a mărturisit că nu a avut o relație cu aceștia și că au existat doar colaborări artistice.

Andreea Bostanica, adevărul despre operațiile estetice

Artista susține că nu are vreo operație estetică și nu înțelege de ce se vehiculează asta în mediul online. „Nu știu de ce oamenii spun că am operații estetice. Nu am nasul de barbie, nu am ochii. Folosesc și eu filtre de pe internet, fac make-upuri, dar nu am operații estetice”, a povestit Andreea Bostanica.

Andreea Bostanica a mărturisit faptul că are un semn pe frunte, semn pe care îl are de la vârsta de doi ani, atunci când a fost lovită cu un leagăn de fier în cap.

Vedeta a m

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu