Andreea Bănică, reacție acidă în online, după ce a fost întrebată despre relațiile cu parteneri căsătoriți: „Chiar vrei să știi?”Andreea Bănică se numără printre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar în ultima perioadă, cântăreața și-a îndreptat mai mult atenția asupra online-ului, acolo unde păstrează mereu legătura cu fanii ei.

Recent, blondina a organizat o secțiune de întrebări pe InstaStory, acolo unde le-a dat ocazia fanilor să-i adreseze orice curiozitate ar avea despre ea.

Zis și făcut! Un internaut mai curajos a întrebat-o pe cântăreață ce părere are despre persoanele care intră în relații cu parteneri căsătoriți, iar răspunsul Andreei nu a întârziat să apară.

„Chiar vrei să știi?… Cea mai mare prostie pe care o poți face este să intri în viața unui om cu familie fără să îți pese de familia, copiii lui. Practic nu îți pasă de el, ea. Ești egoistă/egoist și vrei să îți fie doar ție bine. Nu am nimic personal cu aceste persoane, nu mă interesează însă consider că îți poți crea singur familia visată fără să faci rău altora.

Viața nu se oprește doar la un bărbat, femeie!!!”, a scris Andreea Bănică, pe Instagram. 

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian, s-au cunoscut în liceu

Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lucian, soțul ei, pe care l-a cunoscut în perioada adolescenței, atunci când ambii erau elevi la liceu. Din relația celor doi au rezultat și doi copii, respectiv Sofia și Noah.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bănică a povestit pe îndelete cum a început povestea de dragoste dintre ea și tatăl copiilor ei.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal.(…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei.”,  a spus Andreea Bănică în trecut.

Sursa articolului