Andra Măruță, în lacrimi pe internet! Imaginile i-au luat prin surprindere pe fani

Andra Măruță este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața nu se ferește niciodată să își arate emoțiile chiar și în public. Recent, pe rețelele de socializare a apărut o filmare cu jurata de la Românii au talent care a reușit să uimească pe toată lumea. Imaginile au devenit virale într-un timp scurt.

Atunci când vine vorba despre copiii săi, Andra are o slăbiciune. Vedeta îi iubește enorm pe David și Eva și este alături de ei la fiecare pas.

Fanii au văzut-o de multe ori pe soția lui Cătălin Măruță impresionată de anumite momente, dar de departe cele mai puternice emoții sunt cele create de copii ei. Recent, fiica vedetelor a filmat o secvență de film. La doar 8 ani, Eva Măruță va juca un rol principal într-o peliculă. Premiera va avea loc peste câteva luni în cinematografe.

Recent, Eva Măruță au filmat ultima secvență din film, într-un supermarket din România. În spatele camerelor de luat vederi au fost prezenți și Andra și Cătălin Măruță. La finalul filmărilor, cele două vedete și-au aplaudat fiica. Artista nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi, iar prezentatorul de la ProTV a surprins întreg momentul.

Andra Măruță a izbucnit în lacrimi

În ce film joacă fiica Andrei Măruță

Eva Măruță își face debutul în cinematografe și va avea un rol principal. Filmul se va numi ”Tati part-time” și este produs de Matei Dima (BRomania).

Primele informații despre film au fost publicate și pe pagina oficială de Facebook a viitorului proiect.

„Tati part-time urmărește relația dintre Iustin (Alex Bogdan), un avocat tânăr al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată de la fina lui, Maya (Eva Măruță)”, este rezumatul filmului.

 

Sursă foto: social media

Sursa