Anda Adam s-a căsătorit în secret! Artista a primit cel mai frumos cadou de la Moș Crăciun

Anda Adam s-a căsătorit în secret!  Anul 2022 se mai încheie cu încă o căsătorie secretă în showbiz! După Alin Oprea care și-a unit pe 20 decembrie destinul cu aleasa inimii sale, Medana. Și Cristina Spătar care s-a cununat civil tot în această perioadă cu milionarul vâlcean care i-a pus lumea la picioare. Iată că și Anda Adam va intra în anul 2023 cu un nou nume de familie.

Artista i-a luat pe toți prin surprindere după ce a postat pe paginile sale de socializare câteva poze de la cununia civilă care a avut loc la Oficiul Stării Civile de la Sectorul 1. Cel mai probabil vineri, atunci când au și fost postate fotografiile. Îmbrăcată într-un costum negru și cămașă albă și cu zâmbetul larg pe buze, ținându-l strâns de braț pe viitorul ei soț. Anda Adam a spus un mare „Da”, și la cununia civilă, asta după ce a fost cerută de soție într-un cadru de vis, printre baloane cu aer cald, în Cappadocia.

Anda Adam s-a căsătorit în secret!

„Am spus „Da”!”, a fost mesajul cu care Anda Adam a completat pozele de la cununia civilă cu Joseph, bărbatul care a cucerit-o iremediabil pe cântăreață cu ochii lui albaștri. Fotografiile de pe Instagram cu Anda Adam proaspăt căsătorită au strâns 15.000 de like-uri și aproape 300 de comentarii cu felicitări la adresa fericitului cuplu.

Anda Adam și Joseph Mohaci sunt împreună de mai bine de un an de zile și abia așteaptă să devină părinți. De dragul iubitului său afacerist, artista aproape că s-a mutat la Cluj. Acolo unde face naveta mereu, căci vedeta și-a deschis un club acolo. Actualul soț al Andei Adam a mai fost căsătorit și are o fetiță care se înțelege de minune cu fiica Andei Adam, Eveline. Anul 2022 a fost de departe cel mai bun an pentru Anda Adam. Care a primit cel mai frumos dar de Crăciun. O căsătorie cu bărbatul pe care îl iubește și alaturi de care își dorește o pereche de gemeni care să aibă ochii lui.

Artista a primit cel mai frumos cadou de la Moș Crăciun

“Cum a fost și cererea în căsătorie la Cappadocia așa va fi și nunta! Nu pot să vă spun mai multe! Altfel nu va mai rămâne surpriză. Cu siguranță, că două indicii, nunta nu va fi nici în România, nici în Elveția! Ne-am îndrăgostit aproape la prima vedere și fiecare zi e tot mai plină de iubire și înțelegere! Ne înțelegem foarte bine. Și ne completăm, suntem ca Yin și Yang”, ne-a mărturisit iubitul Andei Adam, la un moment dat, pentru Ciao.ro.

Mai mult, el ne-a declarat că își dorește cât mai repede un copil sau de ce nu, chiar doi, cu Anda Adam.

“Sperăm să avem gemeni cât mai repede, două fete gemene, una cu ochii albaștri, una cu ochii ei!”, ne-a mai spus Joseph. Iar artista nu a putut decât să îl aprobe, încântată!

“Și eu încerc să aflu data nunții dar nu. Când mă uit în ochii lui albaștri mă pierd de tot! Nu mai aflu nimic. E primul lucru cu care m-a cucerit atunci când l-am cunoscut, cu ochii lui! Și vreau două gemene cu el. Care să aibă ochii lui!”, ne declara Anda Adam pe la începutul lunii septembrie.Sursa articolului