Anca Țurcașiu, rețetă simplă de rulouri cu dovlecel și ou: „Este foarte sănătos”

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Anca Ţurcaşiu a venit în ajutorul fanilor ei cu o reţetă simplă şi gustoasă. Rulourile cu dovlecel și ou se pregătesc rapid şi sunt o variantă sănătoasă chiar şi pentru cei care sunt la dietă. Vedeta a dezvăluit pas cu pas cum puteţi obţine un preparat delicios.

Anca Țurcașiu este extrem de activă pe rețelele de socializare. Vedeta a reuşit de-a lungul timpului să strângă alături de ea o comunitate impresionantă de fani. Îi ţine la curent cu activităţile sale zilnice, dar îi ajută şi cu diferite sfaturi.

Programul său îi permite să petreacă destul timp în bucătărie, iar recent le-a recomandat celor care o urmăresc o reţetă gustoasă.

Anca Turcasiu
Anca Turcasiu

Anca Țurcașiu, rețetă simplă de rulouri cu dovlecel și ou

Celebra actriță a făcut un aperitiv festiv, vegetarian. În urmă cu aproximativ 20 de ani în urmă, vedeta a adoptat acest stil de viaţă pe care îl promovează ori de câte ori are ocazia.

„Astăzi am invitat niște prieteni la masă și am găsit o rețetă pe internet și vreau să o prepar pentru ei. Am adăugat aici ouă, parmezan, smântână lichidă vegetală, boia iute, sare și piper. Am copt ardeii kapia, foarte gustoși, am pus feliuțe de dovlecel puțin la fiert, pe care le rulez, fac un rolu pe care îl pun în forma de brioșe. Creez spațiu in interior și adaug această compoziție. Între timp, am încins cuptorul. Ea se coace și se servește cu pâine prăjită, este foarte sănătos”, a dezvăluit Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Cum se menţine în formă Anca Ţurcaşiu

La 53 de ani, Anca Ţurcaşiu reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat. Vedeta ţine cont de câteva reguli de la care nu se abate niciodată. Pe lângă o dietă sănătoasă, actriţa dezvăluia recent faptul că nu mai consumă nici măcar apă din comerț.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. O apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a mărturisit Anca Țurcașiu, potrivit click.ro.

Sursa