Anca Serea este considerată de mulți ca fiind o mamă eroină, dând naștere la 6 copii până în momentul de față. Are o familie numeroasă și se mândrește din plin cu tot ceea ce i-a oferit viața în plan personal. Recent, soția lui Adi Sîna a postat în mediul online o fotografie emoționantă de când se afla la spital, ulterior momentului în care a dat naștere ultimului său copil.

Anca Serea și Adi Sîna sunt părinții a 6 copii de diferite vârste, iar ei se străduiesc să le ofere tot ceea ce este mai bun pentru a crește adulți responsabili cu tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. De fiecare dată când abordează vreun subiect care are legătură cu copiii ei, fosta vedetă de televiziune se emoționează, putând transmite aceste emoții profunde chiar și prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram.

Anca Serea, mesaj emoționant pentru toate mămicile

Anca Serea le-a făcut o surpriză fanilor săi din mediul online, postând o imagine din momentul în care se afla încă la spital după nașterea celui mai mic copil, lângă ea fiind soțul și toți ceilalți copii, 5 la număr.

Alături de imagine, partenera de viață a lui Adi Sîna a scris și câteva rânduri despre ceea ce simte o mamă în momentul în care aduce pe lume un copil.

„Se spune ca atunci când un copil se naște, mama se naște si ea din nou. Eu m-am născut nu mai puțin de 6 ori. Dragi mămici si viitoare mămici, va urez o sarcina si o naștere cat mai ușoară si aveți grija de voi! Va îmbrățișez ❤️”, a

spus Anca Serea.

Imaginea i-a înduioșat pe fani, felicitându-o pentru familia numeroasă și foarte frumoasă pe care o are, dar și pentru blândețea și curajul Ancăi Serea de a aduce pe lume nici mai mult nici mai puțin de 6 copii minunați. Dacă unii dintre ei sunt mari acum și își pot purta singuri de grijă, alții au nevoie ca părinții lor să fie în permanență lângă ei, cum ar fi micuța venită pe lume în anul 2019, însă nu de puține ori au declarat că se gândesc să aducă pe lume și un al șaptelea copil.

Sursa articolului