Anamaria Prodan a primit o veste de 350.000 de euro! Are legătură cu procesul cu Dennis Man! EXCLUSIVAnamaria Prodan s-a mai relaxat după ce toată presa a scris despre un posibil divorț între ea și soțul ei, fost antrenor la FCSB. Așa că acum are mai mult timp pentru a-și vedea de treburile ei.

Iar asta se traduce prin a face mulți bani.

Anamaria a junge la tribunal, dar nu cu Reghe ci cu Man

Sexy-impresara a primit, zilele trecute, o veste bună de la avocatul ei. Anamaria a aflat că primul termen al procesului pe care i l-a deschis fotbalistului Dennis Man a fost deja fixat. Acesta va avea loc pe data de 26 octombrie, la mai bine de 7 luni de la momentul în care dosarul a fost înaintat instanței.

La finalul acestui proces, Anamaria Prodan speră să se aleagă cu 350.000 de euro. Atât îi cere impresara fostului jucător al lui FCSB, după ce acesta a rupt unilateral contractul cu ea și a semnat cu firma fraților Becali. Totul s-a petrecut cu câteva zile înainte ca Man să semneze cu Parma, echipă din Serie A la care Adrian Mutu a scris istorie. Suma tranzacției a fost undeva pe la 13 milioane de euro, iar impresarul ar fi trebuit să încaseze cam un milion.

Prodan a acuzat atunci că Becali a făcut presiuni asupra jucătorului să semneze cu verii lui, pentru ca aceștia să încaseze comisionul, ceea ce s-a și întâmplat. Acum, Anamaria l-a dat în judecată pe jucător și îi cere să-i plăteasca cauza de reziliere a contractului cu ea, în valoare de 350.000 de euro. La data transferului, Becali s-a oferit să-i dea Anamariei 100.000 de euro, însă aceasta a refuzat categoric.

Dennis Man (22 de ani) câștigă aproximativ un milion de euro pe an la Parma însă presa din Italia a scris, în urmă cu câteva zile că AC Milan este dispusă să ofere 25 de milioane de euro pe el. Parma l-a declarat pe Man netransferabil și i-a fixat aceast clauză de reziliere, însă fosta campioană a Italiei pare dispusă să ofere această sumă pentru român.

Anamaria a cheltuit 350.000 de euro cu renovarea vilei

Anamaria Prodan a cheltuit recent 350.000 de euro pentru renovarea vilei din Pipera. Lucrările au durat circa 3 luni iar în proiect au fost implicați un arhitect și un designer. Anamaria a dorit ca vechea ei vilă să fie amenajată în stil arăbesc, așa că și-a comandat mobilier din Turcia și Dubai.  

Sursa articolului