America Express, 13 noiembrie 2023. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor și a câștigat imunitatea

America Express, 13 noiembrie 2023

Concurenții din America Express au trecut prin noi probe, pe Drumul Soarelui, în Ecuador. Deși autostopul le-a adus unele probleme la început de zi, echipele s-au echilibrat și au ajuns cu bine la Irina.

Echipa care a ajuns pe „Știți că am o singură imunitate de dat, foarte importantă. Și știu că voi toți v-ați străduit la probele de astăzi. O parte importantă a avut jackfruit-ul și păpușile voastre Jesus. Asta a făcut să se schimbe niște lucruri în clasament.

În aceste condiții, imunitatea etapei a patra, din Ecuador, revine Alexiei și lui Aris. Și ei au mâncat absolut tot jackfruit-ul”,

a anunțat Irina Fodor.

Cei doi au fost foarte fericiți și au așteptat cu nerăbdare să primească bani, hotel și imunitate. De asemenea, cei doi au primit și cufărul cu soarele, pe care îl vor deschide la cursa pentru ultima șansă.

„L-am luat în brațe pe Aris, l-am strâns cu toată puterea mea și am zis că nu pot să cred! Sincer este cel m

Echipe America Express 2023

După anunțarea echipei care a câștigat imunitatea, Irina Fodor a dezvăluit care este următoarea destinație.

„V-am promis o premieră. Pentru prima dată în istoria emisiunii noastre, ajungem pe Ecuator și vom trece în emisfera sudică. Eu sunt foarte entuziasmată și foarte emoționată. Pentru tot cei care trăiesc această experiență, se spune că trăiesc senzații contradictorii. Unii au revelații, dar cert este că nu vor uita niciodată.

La finalul ediției din data de 13 noiembrie, echipele care s-au calificat în jocul pentru următoarea amuletă sunt Giulia și Vlad, Romică Țociu și fiul său, dar și Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Iată cine sunt concurenții care au rămas în cursa  către marele premiu, în sezonul 6 al emisiunii America Express 2023:

  • Alexia și Aris Eram,
  • George Tănase și Ionuț Rusu,
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin,
  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike,
  • Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu,
  • Iuliana Pepene și Sonia Simionov,
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu,
  • Actrița Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș.

Program TV Kanal D

O nouă producție va cuceri inimile fanilor serialelor turcești de succes: “Promisiunea” (“The Phoenix”; titlul original: ”Zümrüdünka”), a avut premiera astăzi, pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Serialul prezintă povestea lui Zümrüt Kuloglu, o fată care trebuie să

Tot la Kanal D, producția „Prețul fericirii” poate fi urmărită de iubitorii de seriale turcești în fiecare sâmbătă de la ora 20:00.

Concursul „Jocul cuvintelor”, prezentat de Dan Negru, a revenit în data de 30 august 2023 cu un noi ediții pline de divertisment, noroc, dar și cultură generală. Quiz-show-ul poate fi urmărit de miercuri până vineri de la ora 22:30.

„Casa Iubirii” continuă să încânte publicul din România și în această toamnă. Andreea Mantea va fi martora noilor povești de dragoste care se vor forma. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:00 și de la 16:30, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00.

Surse: a1.ro, paginademedia.ro

Sursa articolului