“Am un proiect în Australia

Elena Merișoreanu pleacă peste hotare. La aproape 77 de ani, cântăreața de muzică populară colindă încă lumea în lung și-n lat la evenimente.

Elena Merișoreanu pleacă peste hotare! Cântăreața de muzică populară are un proiect tocmai în Australia! Artista în vârstă de aproape 77 de ani s-a gândit de multe ori se retragă din muzică, însă n-a reușit din “vina” fanilor și a organizatorilor.

Dorința altora de a o vedea pe scenă și insistențele au convins-o mai cânte la evenimente, petreceri. Iubește scena și muzica, însă simte a venit momentul petreacă timp de calitate cu familia, mai ales de curând a devenit străbunică.

La aproape 77 de ani, Elena Merișoreanu pleacă peste hotare: „Am un proiect în Australia”

Elena Merișoreanu este topită după strănepotul ei și adoră petreacă timp cu el, după cum ne-a dezvăluit recent, la evenimentul “Viva! Influencers”.

Spune familia o bucură cel mai tare și ar vrea stea mai mult acasă, însă recunoaște nici departe de fani și scenă nu poate. Ea ne-a dezvăluit are un proiect plece în Australia și abia a revenit din Italia unde a avut câteva evenimente.

Ce faceți, doamna Elena? Sunteți vioaie, sănătoasă…

Mulțumesc lui Dumnezeu că după ce m-am operat la picior, mă simt bine. Chiar că mă simt bine, mulțumesc lui Dumnezeu.

Acum sunteți și mai atentă la mers, după ce ați căzut în curte, acasă

Acum, ca să fiu mai sigură, nu mai îmi pun tocuri.

Văd nici la evenimentul „Viva! Influencers” nu aveți tocuri. Ați renunțat mai purtați încălțăminte cu toc?

Mi-am pus ținuta lungă tocmai ca să nu îmi pun tocuri, pentru că totuși tocurile mă cam dezechilibrează. Și de ce sufăr când pot să fiu comodă?

„Eu am zburat în America de 25 de ori, la Los Angeles, unde e foarte departe. Și apoi am colindat planeta asta…”

Cu spectacolele cum stați? Sunt invitații, înțeleg veți pleca cântați și în străinătate…

Mulțumesc lui Dumnezeu, am evenimente. Abia am fost în Italia, acuma plec în Anglia și am un proiect să plec în Australia. Dacă mă aude cineva, poate nu crede.

Eu am zburat în America de 25 de ori, la Los Angeles, unde e foarte departe. Și apoi am colindat planeta asta… Africa de Nord, de Sud, Asia. Peste tot. Te rog mă crezi că de multe ori nu mai vreau să merg. Dar oamenii insistă, “haideți, veniți la spectacol, veniți”. Merg de drag.

Dar de ce nu mai vreți să mergeți uneori? simțiți obosită?

Nu știu dacă am obosit dar, vreau să mă bucur și eu de familie. Astabucura cel mai mult.

Sunteți și străbunică acum. Cum e?

Sunt străbunică. E bine.

Aveți răbdare, îi cântați?

Îi cânt și îi place… La doar 2 luni jumătate. Cum se uită și când mă prinde de mână… să vezi ce mă ține, și se uite la mine și râde, mititelul, la 2 luni jumătate.

Foto: Arhiva ciao.ro

Sursa