„Am și bucata mea în emisiune”

Nicolai Tand a oferit lămuriri cu privire la speculațiile cum că ar fi noul jurat al emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul cu numărul 13. Deși plecat în America, chef-ul este la curent cu ce se întâmplă în țară.

Nicolai Tand a fost contactat de CANCAN.RO și a dezvăluit că este plecat în America, în vacanță cu familia. Deși nu se află pe meleaguri românești, chef-ul din Maramureș a explicat că este la curent cu ceea ce se întâmplă în țară. Mai mult, Nicolai Tand a spus că știe de plecarea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite.

Nicolai Tand, lămuriri despre postul de jurat la Chefi la cuțite din sezonul 13

Cu toate acestea, chef-ul de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit că nu a fost contactat de echipa Monei Segall în vederea unei propuneri pentru postul de jurat la Chefi la cuțite. Totodata, nu a negat nici că ar refuza un astfel de rol în viitor.

„Am citit și eu speculații de acest fel pe rețelele sociale. În ciuda faptului că mă aflu de câteva zile în concediu, în Statele Unite, încerc încă să mă păstrez la curent cu tot felul de noutăți. M-a surprins evoluția lucrurilor, după cum nu pot spune că nu mă surprind și anumite speculații legate de eventuala mea prezență în acea emisiune cu care nu am nimic de-a face!”, a declarat Nicolai Tand pentru CANCAN.RO.

„Am și bucata mea în emisiune”

„Am ales mai mereu să mă uit la cele ale mele! La afacerile mele, în primul rând, cărora am știut mereu că trebuie să le ofer toată atenția mea. Așa că nu am umblat după iluzii sau știri false. Nu mi-a propus nimeni, nimic pe tema unei colaborări cu acea emisiune. Și nu știu nici dacă cineva îmi va propune la revenirea acasă!”, mai spune Tand.

„Am afacerile mele personale și am și bucata mea în emisiunea Neatza. Pe-astea le-am lăsat acasă, la ele am de gând să revin destul de curând, la finele lunii octombrie”, a conchis Nicolai Tand.

Chef Nicolai Tand, rețetă tradițională de găluște cu prune. Secretul celor mai pufoși gomboți. 

Este sezonul prunelor, așa că ne-am gândit să vă prezentăm o rețetă de găluște cu prune sau gomboți așa cum le spune în Banat. Chef Nicolai Tand nu folosește prune proaspete în gomboții săi și nu îi umple cu jumătăți de fructe, așa cum fac multe gospodine, ci prepară o pastă din prune uscate, pentru un plus de savoare.

Chef Nicolai Tand, rețetă tradițională de găluște cu prune

Ingrediente:

  • 3 cartofi mari
  • 5 linguri de griș
  • 3 linguri de zahăr
  • 1 lingură de unt
  • făină
  • 1 lingură de scorțișoară
  • 1 caserolă prune uscate
  • 5 bucăți steluțe de anason
  • Coniac (Grand Marnier) Citește rețeta aici.

Sursa