„Am primit un telefon și…”

Simona Halep are un nou partener! Nu este unul de viață, ci unul de antrenament. Polonezul a rupt tăcerea și a spus cum a primit oferta.

Ex-liderul WTA se pregătește intens pentru anul 2023, în care are în plan să obțină cât mai multe trofee. Simona Halep va participa, în decembrie, la două turnee demonstrative.

Simona Halep are un nou partener!

Primul va fi în Africa de Sud, următorul în Emirate. Până atunci, sportiva noastră se pregătește exemplar. Patrick Mouratoglou, antrenorul ei personal, i-a ales, zilele trecute, un nou partener de antrenament.

Aici ne referim la Piotr Grynkowski (30 de ani, locul 1.846 ATP), polonez de origine. Acesta deja a ajuns la Academia Mouratoglou din Franța pentru a lucra cu Simona Halep.

„Am primit un telefon și, după trei zile, eram în avion cu destinația Franța”, a spus Piotr Grynkowski în presa din Polonia, scrie CANCAN.RO.

 Simona Halep a avut parte de mult răsfăț în acest weekend și a dezvăluit totul pe Instagram.

Fanii se întreabă acum dacă sportiva și-a refăcut viața după divorțul de Toni Iuruc. Nu se știe exact care este statulul ei relațional. Mai mult, Simona este numai un zâmbet, după ce și-a făcut cea de-a doua operație estetică.

Simona Halep, există viață după divorț

Fosta soție a lui Toni Iuruc a dezvăluit cine o răsfață după ce a semnat actele de divorț. Ea l-a etichetat într-o postare pe InstaStory pe Mitea Iulian, cunoscut tuturor din emisiunea Chefi la cuțite.

Pentru cei care nu știu, Iulian Mitea a făcut parte în 2017 din echipa mov condusă de chef Scărlătescu. Din aceeași echipă au mai făcut parte Angie Cobut, Iulian Mitea, Lorant Erdei, Dihn Thi Binh Minh, Andrei Luță, precum și Gianny Bănuță.Sursa articolului