”Am plâns o după-amiază întreagă!”

Ajunsă în pragul depresiei, Minerva a vorbit despre problemele crunte de sănătate. Ce vești a primit de la medici celebrul astrolog: ”Am plâns o după-amiază întreagă!”

Coxartroza i-a dat multă băt

„Întoarcerea la serviciu mi-am programat-o, de comun acord cu medicul, la jumătatea lunii iulie și mă bucur că am reușit să mă țin de agenda propusă. Fiindcă acum, când las în urmă lucrurile, constat că nu a fost chiar așa de simplu totul”, afirmă ea pentru CANCAN.RO.

Ajunsă în pragul depresiei, Minerva a vorbit despre problemele crunte de sănătate

Ea a dezvăluit că, cu puțin timp în

Cunoscutul astrolog Minerva, al cărei nume real este Gabriela Dima, a declarat în timpul unui podcast că lucrează la Banca Națională, pe un post de execuție. Informația a fost confirmată pentru HotNews.ro de către oficiali

La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să m

Minerva, al cărei nume real este Gabriela Dima, are 64 de ani și este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie, potrivit Și-a cunoscut soțul la vârsta de 16 ani

Nu multă lume știe, însă celebra astroloagă a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie. Însă, după câțiva ani avea să afle că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge.

Minerva are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. Ea a povestit în trecut, în cadrul unei emisiuni, cum a fost diagnosticată cu leucemie la vârsta de 9 ani. A aflat însă după câțiva ani că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge.

Pe actualul ei soț l-a cunoscut în adolescență, printr-o conjuctură neașteptată. El era ofițer de aviație, iar ea avea o atracție pentru bărbații în uniformă. Tocm

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Minerva povestea cum că potrivit zodiei Vărsător, în care se află, nu trebuia sa fie așa de perseverentă. Dar că ascendentul în Capricorn i-a dat încăpățânarea pe care o are și planeta Saturn a ajutat-o mereu să se ridice.

Mi-am dorit întotdeauna să fac Institutul de Artă Teatrală, unde am intrat abia a 11-a oară. Am dat până am reușit, deși sunt Vărsător. Se spune că Vărsătorii nu sunt perseverenți. Nu-i adevărat, sunt. Poate că

M-am lovit de foarte multe lucruri în viață, dar întotdeauna planeta Saturn mie mi-a purtat noroc, m-a ajutat să mă ridic de fiecare dată când am fost doborâtă. Mi-am dat seama că n-am să profesez nici ca regizor, nici ca om de teatru, deși îmi era foarte dragă Mihaela Tonița Iordache, care era la Teatrologie. Colac peste pupăză, în anii 90 am intrat în presă”.

foto: social mediaSursa articolului