„Am hotărât să chemăm salvarea” Oana Roman a făcut anunțul pe internet! Ce se întâmplă acum cu mama saOana Roman se numără printre cele mai apreciate persoane publice din showbiz-ul românesc, iar în ultima perioadă, partenera de viață a lui Marius Elisei și-a îndreptat atenția mai mult asupra online-ului, acolo unde păstrează mereu legătura cu fanii săi, care îi stau alături la orice pas.

De asemenea, pe internet, în special pe Instagram, fiica lui Petre Roman păstrează mereu legătura cu admiratorii săi, ținându-i la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Așa s-a întâmplat și recent, căci mama sa, Mioara, nu s-a simțit deloc bine, fiind nevoită să cheme ambulanța pentru aceasta, iar Oana Roman le-a oferit internauților mai multe detalii prin intermediul unui mesaj postat pe rețeaua de socializare.

„Astăzi încerc să mă odihnesc, măcar în prima parte a zilei, pentru că ieri, în cea de-a doua jumătate a zilei, am fost foarte stresată. M-am dus la mama și, din păcate, ieri nu a avut o zi bună deloc.

M-am panicat un pic. Am hotărât să chemăm salvarea să vedem ce se întâmplă cu ea”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Cum se simte Mioara Roman în aceste momente

De asemenea, după ce i-a anunțat pe internauți că a chemat salvarea pentru mama sa, Oana Roman le-a povestit și ce a pățit femeia, explicând că Mioara a avut doar o stare de slăbiciune, ci nu o afecțiune anume, potrivit cadrelor medicale de pe ambulanță.

Femeii i s-a făcut doar o perfuzie, în ambulanță, iar medicii au decis să nu o transporte la spital, a mai povestit Oana Roman pe internet.

„Avea doar o stare de slăbiciune, i-au pus o perfuzie, iar cei de la salvarea au spus că nu o vor lua la spital pentru că nu are o afecțiune anume, ci doar o stare de slăbiciune, nu e necesar.”, a mai spus Oana Roman.

Sursa articolului