„Am chelit, am făcut diabet de tip 2, ulcer”

Mihai Onilă și soția lui, Laura, și-au găsit menirea în România. S-au întors de ceva timp în București și au pus bazele unui Institut de Cercetare a Sufletului. Acolo fac tot felul de Terapii Complementare sub denumirea O.M.U.L, unde omul poate lucra și cu sănătatea fizicului și a minții sale pe lângă toate terapiile care se ocupă cu vindecarea și întregirea sufletului.

Se iubesc, vor să facă și o nuntă dar, cel mai important, și-au propus să vindece suflete. Ciao.ro a descoperit ce vrea să facă mai exact Mihai Onilă și cât de mult își dorește artistul un copil cu jumătatea lui, partenera sa de viață și de job, Laura.

Mihai, cum a fost pentru tine și soția ta, Laura, revenirea în România? Ți-a stârnit până acum vreo nemulțumire?

Revenirea acasă a fost foarte ușoară și planificată de puteri cu mult mai mari decât noi, ca oameni, de fapt totul s-a aliniat cu o ordine și o logică perfectă.

Nemulțumire? Am învățat cu ceva timp în urmă să renunț la orice nemulțumire și în locul nemulțumirilor să pun Mulțumire, Apreciere, Recunoștință și Gratitudine pentru tot ce sunt și pentru tot ce am. În orice cantitate sau calitate ar fi prezentā în viața mea, de fapt în viața noastră! Pe scurt, ne-am lăsat toată Credința în mâinile lui Dumnezeu!

De ce s-a întors Mihai Onilă în România

Ce a stat practic la întoarcerea ta definitivă din Belgia, acasă, să zicem așa? V-ați făcut un rost și acolo!

Da, ai dreptate că ne-am făcut un rost acolo dar Misiunea noastră este aici, acasă, în România, alături de neamul nostru, pe pământul pe care ne-am născut!

A venit vremea după 15 ani de Studii și Cercetare să punem și noi umărul la reconstrucția neamului, pizmuit și secătuit de credință de către unii cu credințe diferite de credințele neamului românesc. Iar mesajul de a ne întoarce acasă, oricât de ciudat ar suna pentru unii, l-am primit de la Ghizii noștri Spirituali!

Aici ați pus deja în București bazele unui Institut de Cercetare a Sufletului! Ce înseamnă acest lucru mai exact și când o să inaugurați oficial institutul?

Pentru că societatea funcționează pe baze legale, am creat o firma, vom crea un site și apoi vom primi cu inimile și brațele deschise oameni care fie vor dori să li se cerceteze sufletul său vor dori să își vindece sufletul! Pe lângă acest Institut de Cercetare a Sufletului, suntem parteneri și în Clinica de Terapii Complementare sub denumirea O.M.U.L unde omul poate lucra și cu sănătatea fizicului și a minții sale pe lângă toate terapiile care se ocupă cu vindecarea și întregirea sufletului.

Ce probleme a avut

Tu faci echipă bună cu soția ta, Laura, la job! Cât de bine vă completați? Ce parte acoperă ea și ce parte acoperi tu?

Tot ce pot să spun este că eu și Laura suntem complementari din toate punctele de vedere
Eu acopăr partea de Cercetare în nevăzut prin măsurători radiestezice și lucru cu Ghizi Spirituali iar Laura prin Clar vedere și lucrul cu energia.

Sufletul tău este complet vindecat în acest moment? Ai trecut și tu prin foarte multe! 

Da, cum am spus și la început, după vreo 7 ani de luptă cu propria mea minte, cu propriul meu suflet și cu propriul meu trup, chiar la un moment dat am chelit, am făcut diabet de tip 2, ulcer și alte complicații. Nu am făcut altceva decât să îmi dau voie să mă las purtat în drumul vieții mele de către o putere superioară mie, adică, pe românește, să mă las cu totul în mâinile lui Dumnezeu!

Ce i-ar spune Mihai Onilă de acum, lui Mihai Onilă de la începuturi? Cât de bine v-ați înțelege amândoi?

Mă faci să râd! Am făcut și încă mai fac acest lucru în hipnoză, vizitez și discut cu copilul Mihai cel din trecut sau cu bătrânul Mihai cel din viitor! Eu îi spun copilului cât de mult îl iubesc și cât de mult cred în el iar bătrânul înțelept din viitor face același lucru cu mine, mă asigură de tot suportul lui!

Cu Mihai Onilă adolescentul în schimb, cred că aș duce cu el o muncă de lămurire, el fiind asumat să își plătească karma sau lecțiile neînvățate, toate într-un timp cât mai compact și foarte scurt.

În final tot ce pot să fac este să îl asigur de faptul că el, ca noi toți românii, chit că mulți nu știu asta, este cel mai mare, cel mai puternic și cel mai divin dintre toate entitățile existente și să îl asigur de tot sprijinul și suportul și iubirea mea necondiționate!

„Am chelit, am făcut diabet de tip 2, ulcer”

În momentul de față cât de împăcat ești cu tine?

100%! Asta este procentul real!

Poți să vindeci total o depresie?

Bineînțeles, dar înainte de orice, orice om care vrea să vindece propria sa stare de depresie, trebuie să și-o recunoască, să o accepte și apoi dacă e nevoie să se lase ghidat ca să poată fi scos de acolo. Iată unde intervin eu ca și ghid în acest proces, acolo unde prin ce am fost învățat să fac, să îl tratez spiritual și să îl ghidez pe om către ieșirea din acea stare de stat în întuneric pe drumul către lumină, bucuria de a trăi, starea de bine și de ce nu, până la starea de Fericire.

Îți dorești să faci nuntă mare cu Laura la București?

Nu, îmi doresc să ne căsătorim asigurându-ne unul pe celălalt că ceea ce ne dorim unul pentru celălalt va rămâne valabil până la ieșirea noastră din trup, ceea ce se traduce prin Iubire, Respect, Dragoste și Sprijin până la final.

Ați renunțat la ideea de a avea un copil împreună acum? Crezi că ar mai fi posibil?

Nu, nu am renunțat la idee, cred că încă este posibil, iar prin Credință consider că orice este posibil! Cel mai important factor rămâne Credința și apoi urmează și celelalte acțiuni pe care noi doi trebuie să le facem ca să putem ajunge acolo unde trebuie.

Sursa