Alocație copii Anglia. Câți bani sunt acordați de stat

Mulți cetățeni români au decis să se stabilească în Marea Britanie, iar unii dintre ei își cresc acolo copiii, motiv pentru care se întreabă ce beneficii pot obține în Anglia pentru cei mici.

Ei bine, autoritățile din Regat oferă sprijin pentru cei care au copii și îi cresc acolo, dar există, bineînțeles, unele reguli pentru acordarea acestuia.

Astfel, este important să știți că puteți primi ajutor în cazul în care aveți în grijă fie un copil sub 16 ani, fie unul între 16 și 20 de ani, dar doar în cazul în care acesta urmează cursurile unei instituții de învățământ autorizate.

O singură persoană poate solicita alocație pentru un copil. În cazul cuplurilor trebuie stabilit care dintre părinți va face cererea. Un lucru important este că persoanei care aplică pentru alocație i se pot adăuga credite National Insurance la pensia de stat , în condițiile în care copilul are m

Cât este alocația în Anglia?

Potrivit sursei citate, există două rate ale alocației pentru copii în UK. Iată cât se plătește alocația:

  • £21.80 pentru primul copil
  • £14.45 începând de la al doilea copil

Alocația este plătită la fiecare 4 săptămâni fie în ziua de luni, fie marți.

În mod normal, vă calificați pentru alocația pentru copii (child benefit) dacă sunteți responsabil pentru un copil sub 16 ani (sau sub 20 de ani, dacă urmează o formă de educație sau formare autorizată) și locuiți în Regatul Unit.

De obicei, veți fi responsabil pentru un copil dacă locuiți cu el sau plătiți cel puțin aceeași sumă ca alocația pentru copii (sau echivalentul în natură) pentru îngrijirea lor, de exemplu pentru mâncare, h

Regulile de eligibilitate sunt diferite dacă copilul dvs.:

  • merge la spital sau are nevoie de îngrijire
  • locuiește cu altcineva

Alocația pentru copii (child benefit) continuă timp de 20 de săptămâni dacă tinerii de 16 sau 17 ani părăsesc educația sau formarea și se înregistrează la serviciile armate sau la un serviciu de carieră sponsorizat de guvern.

Citește și:

Alocație copii Italia. Câți bani acordă statul

Alocație copii Spania. Câți bani primești lunar

Sursa foto: Pexels

Sursa articolului