Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 5905

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 5905

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după un mariaj de 12 ani. Deși nu mai formează un cuplu de ceva timp, până acum artista nu s-a afișat la brațul altui bărbat. În ultima perioadă și-a dedicat tot timpul fetițelor sale, dar și publicului. Cu toate acestea, cântăreața nu duce lipsă de admiratori. A recunoscut într-o emisiune TV că există cineva care încearcă să o cucerească.

Alina Sorescu a fost prezentă recent în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cântăreața în vârstă de 37 de ani a acceptat provocarea Sosurilor picante. A răspuns la mai multe întrebări neașteptate, iar fanii au aflat detalii chiar și despre viața personală a vedetei.

Alina Sorescu, curtată de fostul iubit al Biancăi Rus

Alina Sorescu, curtată de fostul iubit al Biancăi Rus

Una dintre întrebările pe care le-a primit a fost legată de viața sentimentală. Fără să stea pe gânduri blondina a dezvăluit că fostul iubit al Biancăi Rus a încercat să o cucerească. Ștefan Farrel este impresarul mai multor vedete din țară și organizator de evenimente. Se pare că bărbatul a invitat-o pe artistă la un spectacol, dornit să o cunoască mai bine.

„Aoleu. Da, uite la asta răspund, îl cheamă Ștefan Farrell (fostul iubit al Biancăi Rus, e organizator de evenimente și impresar pentru câteva persoane publice din România și din afară). M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pentru care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât. Întrebarea era ”Numește un bărbat care ți-a făcut avansuri când a aflat că ai divorțat”, a declarat ea în direct la Pro TV.

Ce spune Alina Sorescu despre împăcarea cu Alexandru Ciucu

În cadrul unui interviu pentru CANCAN.RO, Alina Sorescu a fost însă extrem de categorică, privind relația cu fostul soț, Alexandru Ciucu. Aceasta a declarat că este exclus ca vreodată să se împace cu acesta.

„Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenti la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a precizat aceasta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

 

Sursă foto: social media

 

Sursa